Vores Ydelser

Vi har sammensat et dygtigt hold af mere end 60 forward thinking people. Deres forskellige kompetencer dækker mange discipliner, som du normalt finder på forskellige bureauer.

Public Relations bureau

Som den danske hub og PR-partner i det verdensomspændende netværk Hill + Knowlton Strategies, kan vi i Mindshare samtidig løse dine kommunikationsudfordringer lokalt så vel som globalt.
Læs mere

Social media bureau

Mindshare har en af Danmarks største dedikerede social media afdelinger, som udvikler kommunikation og koncepter til de tre store platforme Facebook, Twitter og LinkedIn samt har erfaring med Snapchat, Instagram og Pinterest. Vi er oftest først med indsigt og erfaring, når en ny platform melder sig på banen.
Læs mere

Mediebureau

Vi har et indgående kendskab til forbrugernes medieadfærd og holdning til reklamebudskaber samt mediernes kommercielle virkemåde og effekt. Vores planlægnings- og indkøbsfunktioner sikrer optimale priser og betingelser uden at gå på kompromis med den samlede kommunikationsplan. Desuden sørger vores formidlingsfunktion for full-service mediehåndtering fra reservation og booking til kontrol af indrykninger herunder reklamation samt fakturering
Læs mere

Reklamebureau

I vores kreative afdeling sidder en blanding af unge og erfarne kreative samt eksperter i sociale medier og kommunikation. Vi har særligt fokus på at skabe sammenhængende kommunikation på tværs af kanaler. Vores kunder tæller både de største globale brands og de helt små startups. Vi arbejder i hele verden, men har fokus på Norden.
Læs mere

Brand Activation bureau

* I Brand Activation har vi fokus på at rådgive rettighedshavere bl.a. indenfor sport og underholdning om fordelene ved at indsamle, strukturere og udnytte 1. parts data (medlemmer, fans, følgere) mhp. på at skabe attraktive kommercielle medieplatforme. * Vi rådgiver desuden virksomheder om at få det maksimale ud af et samarbejde med rettighedshavere (f.eks. sponsorships, partnerskaber etc.) * Forretningsenheden findes også i Mindshare Norge

Search marketing bureau

Dominans i både omsætning og ressourcer, en integreret tilgang samt teknologisk førerposition skaber unikke fordele inden for search marketing for vores kunder. Vi sikrer det billigst mulige indkøb og den størst mulige effekt.
Læs mere

Digitalt bureau

Når vores kreative digitale eksperter og analysefolk samarbejder, opstår et unikt digitalt bureau, som kan udvikle, producere og implementere effektive digitale løsninger, som skaber resultater. Vi er med i Coalition For Better Ads og arbejder for bedre reklamer på nettet.
Læs mere

Analysebureau

Strategi og Analyse består af erfarne og uafhængige analysekonsulenter, som trækker på koncernforbundne selskaber, udvalgte samarbejdspartnere og faste leverandører til at skræddersy løsninger af høj kvalitet til en attraktiv pris. Som integreret bureau leverer Mindshare strategisk rådgivning på tværs af alle discipliner inden for markedsføring. Analyse og indsigt er altid udgangspunktet i vores rådgivning. Og vores rådgivning er altid tænkt ind i en større sammenhæng med forståelse for vores kunders forretning.
Læs mere

Integreret bureau

Vi er et integreret kommunikations- og mediebureau. Hos os er kompetencer til både medieoptimering og kreative løsninger på tværs af alle platforme samlet ligeværdigt i samme organisation. Det skaber fundamentet for mere sammenhængende løsninger til en lavere samlet pris og med en hidtil uset hastighed.
Læs mere

Workshops og kurser

Hos Mindshare tilbyder vi en række workshops og kurser, der kan hjælpe dig med at styrke din kommunikation. Vi deler ud af vores viden og erfaring og giver inspiration og konkrete værktøjer til dit kommunikationsarbejde – uanset om du ønsker at øge synligheden af din virksomhed, styrke dit brand eller blive knivskarp på de nyeste trends på sociale medier.
Læs mere