28/06/2018

Search Marketing bureau

Mindshare er en del af Nordens største search bureau og løser alle opgaver inden for search marketing. Fra indkøb af betalte placeringer til optimering af organiske resultater. Vores specialister arbejder tæt sammen med bureauets øvrige afdelinger og integrerer indsigten fra andre medier og datakilder. Det sikrer det billigste indkøb, den størst mulige effekt og en sammenhængende løsning for kunden.

Dominans i både omsætning og ressourcer, en integreret tilgang samt teknologisk førerposition skaber unikke fordele inden for search marketing for vores kunder. Vi sikrer det billigst mulige indkøb og den størst mulige effekt.

Størst også i Danmark og Norden

Mindshare kan trække på mere end 30 danske specialister i GroupM på tværs af search disciplinerne og har sit eget dedikerede team.

Vores moderselskab WPP er Google’s største enkeltstående partner, hvilket sikrer os et forspring på viden og værktøjer, første-adgang til annonceringsmuligheder i beta samt optimal support.

Vores dominans på betalte placeringer sikrer vores kunder det billigste indkøb.

Integration maksimerer effekten

Mindshare er et integreret bureau.

For de kunder, som også har valgt Mindshare på andre bureau-discipliner, arbejder search afdelingen tæt sammen med de øvrige mediespecialister og data-eksperter for at optimere search resultaterne. Eksempelvis bruger vi data fra kundernes TV annoncering, digitale bannerindkøb samt aktiviteter på de sociale medier til at forbedre vores search strategier.

Det gælder selvfølgelig også SEO. Vi har som mediebureau evnen til at se holistisk på værdien af søgemaskineoptimering. Ikke bare mere organisk trafik, men også forbedret brugervenlighed på websitet og øget effekt på adwords fra en bedre quality score.

Det betaler sig at inddrage indsigt fra og analysere sammenhænge med de øvrige marketingaktiviteter samt at forstå dynamikken mellem søgemaskineoptimering (SEO) og søgeordsmarkedsføring (SEM).

Vores integrerede tilgang sikrer vores kunder størst mulig effekt.

SEO er en hygiejnefaktor

Størstedelen af trafikken fra search (op til 70 pct.) kommer fra den organiske (ikke-betalte) søgning. Når brugerne søger efter brand, produkter eller når de søger generisk.

Vi ser både SEO som en hygiejnefaktor og en investering med god return-on-investment. En hygiejnefaktor, fordi der er væsentlige søgeord i forbindelse med brand og produktrelaterede søgninger, hvor vi er nødt til at kontrollere kvaliteten af søgeresultatet. Og en investering, fordi vi med den rigtige strategi kan skabe en positiv fortjeneste.

Vi kan hjælpe dig i Norden og resten af verden

Vi har de sproglige kompetencer til at drive SEM og SEO på tværs af Norden direkte fra Danmark. Når vores kunder generelt ønsker at drive Search Marketing på markeder uden for Danmark, har vi søsterafdelinger over hele kloden, der står klar til at assistere med oversættelser og markedsindsigter.

Dette gør os i stand til at tilbyde vores kunder et unikt globalt Search Marketing setup med one-point-of-contact.

Certificeret bureau og medarbejdere

Vi er officiel Google Partner med flere certificerede konsulenter end noget andet bureau på markedet.

Vores SEO team er desuden LinkResearchTools Associate, Brightedge Certified Professional og Hubspot Inbound Certified.

Mindshare Denmark
    Mindshare Denmark