05/07/2018

Social Media Bureau

Mindshare er et full-service social media bureau som både varetager den daglige drift af sociale platforme og communities samt udvikler og producerer kvalitetsindhold. Vi er også et integreret bureau, som effektivt kan forbinde de sociale aktiviteter med den øvrige marketingplan, så det hele går op i en højere enhed.

Mindshare har en af Danmarks største dedikerede social media afdelinger, som udvikler kommunikation og koncepter til de tre store platforme Facebook, Twitter og LinkedIn samt har erfaring med Snapchat, Instagram og Pinterest. Vi er oftest først med indsigt og erfaring, når en ny platform melder sig på banen.

Først med erfaring og indsigt

Vores globale netværk har eksklusive aftaler med de største aktører og beskriver de første erfaringer, som vi deler med vores kunder og ofte videre på vores blog.

Vi leverer også dugfriske tal for danskernes sociale medievaner, når vi udgiver vores årlige Reklameanalyse. Her undersøger vi blandt andet hvilke målgrupper, der benytter hvilke sociale kanaler og med hvilket formål, som input til både strategi og taktisk planlægning.

Datadrevet

Mindshare er også et mediebureau med stærke analysekompetencer og går derfor altid til opgaven med en kritisk tilgang til performance og et stærkt fokus på return-on-investment. Vi måler og forstår sammenhængen mellem organisk indhold og social annoncering.

Gennem vores omfattende dataadgang og overblik fra vores unikke marketing war-room ’The Loop’  kan vi løbende optimere kampagnerne, både medieindsatsen og budskaberne. Under samme tag uden unødigt ophold. Det sikrer maksimal effekt og er en klar konkurrencefordel for vores kunder.

Klik her og få et indblik i, hvordan vi har arbejdet med data og optimering for Europæiske ERV.

Vi taler dagligt med 500.000 danskere

Vores community managers håndterer blandt andet flere af Danmarks største Facebook-sider og er dagligt i dialog med næsten ½ million brugere. Det giver en meget bred og opdateret erfaring i forhold til social kommunikation og virkemidler.

Klik her og få et indblik i, hvordan vi har sikret Faxe Kondi en af Danmarks mest loyale og engagerede fanbaser. 

Et integreret team med stærke specialister

Vores brede team består af nogle af branchens mest erfarne seniorrådgivere og specialister, der ofte benyttes som faglige eksperter i medierne og som oplægsholdere ved diverse konferencer.

Social media er en del af vores kreative afdeling. Samlet set en blanding af content creators, tekstforfattere, art directors og konceptfolk samt en række eksperter i sociale medier og kommunikation.

Vi arbejder til dagligt med videoproduktion, content kalendere, strategiudvikling, content strategi- og marketing samt influencer marketing og adskiller os fra traditionelle bureauer ved at kunne reagere hurtigt på oplagte muligheder for vores kunder netop på grund af den stærke integration mellem vores kreative team og sociale specialister.

Da vi er et integreret bureau, kan vi sikre sammenhæng og synergi mellem social media og kundens andre kanaler. Vi er særligt dygtige til at skabe sammenhængende kommunikation på tværs af kanaler og arbejder for både store og mindre kunder i både Danmark og udlandet med fokus på Norden.

Kontakt: Director Communications,  Thomas Mark [email protected]

Mindshare Denmark
    Mindshare Denmark