12/07/2018

Digitalt bureau

Mindshare er et integreret bureau, der også kan løse mange af de samme opgaver, som du efterspørger hos et traditionelt digitalbureau. Vi tænker også i performance for salg og marketing, hvilket giver dig en række fordele hvis dit website, bannere og andre digitale løsninger skal kunne mere end blot at se godt ud.

Når vores kreative digitale eksperter og analysefolk samarbejder, opstår et unikt digitalt bureau, som kan udvikle, producere og implementere effektive digitale løsninger, som skaber resultater. Vi er med i Coalition For Better Ads og arbejder for bedre reklamer på nettet.

Men at udvikle websites og bannere er sammensat en masse forskellige ydelser som du kan finde herunder.

User-Experience er grundlaget

En god foranalyse sikrer et bedre resultat. Og når det gælder udvikling af digitale løsninger er indsigt i brugeroplevelsen (UX) afgørende. Vores analyseafdeling kan hjælpe med at afdække den nuværende performance samt brugernes reaktion på både nyt design og funktioner (UX/UI).

  • Konkurrentanalyse: Hvor godt klarer jeres nuværende website sig i forhold til jeres største konkurrenter, og er der noget I kan lære af dem? Vi finder 100 respondenter i jeres målgruppe, og giver dem nogle vigtige opgaver som jeres website skal kunne klare at løse. Indsigterne er et godt udgangspunkt for en revitalisering af jeres nuværende website.
     
  • Brugertests: Når websitet udvikles, tester vi også hvorledes brugerne reagerer på design mock-ups og nye funktioner. Mindshare har via samarbejdspartnere adgang til veludstyrede testfaciliteter, så vi kan komme i dybden og forstå målgruppens reaktion og effekten af det foreslåede design.

Åbne standarder og responsive

Vi kan udvikle til Drupal og Wordspres. Vi udvikler i HTML5, CSS3, PHP og Jquery til at designe, udvikle og implementere effektive løsninger. Vi har produceret adskillige mobil-websider, hvor vi blandt andet benytter os af Jquery mobile. Vores løsninger er altid i responsive design.

Søgemaskineoptimeret og Google integreret fra starten

Vores SEO specialister kan involveres i udviklingen af websitet og sørge for at websitet er udviklet til også kunne blive fundet af Google. Udviklere er ikke SEO specialister, hvorfor et ægte SEO optimeret website kun kan udvikles, når disse to kompetencer går sammen og skaber et nyt website.

Vi bistår gerne med oprettelse af Google Analytics på jeres website, således I kan få indsigt i brugernes anvendelse af indholdet og funktionerne på jeres website. Vi sørger desuden for at etablere diverse integrationer til øvrige Google produkter, såsom Google AdWords og Google Webmaster Tools.

Avancerede og dynamiske bannere

Flash er stadig anvendt i bannerproduktion, men vi har også god erfaring med at udvikle i HTML5. I forbindelse med store bannerkampagner med video leverer vi også streaming-hosting inklusiv statistik.

Vi kan også hjælpe jer med at udvikle dynamiske bannere (DCO), der næsten bygger sig selv på baggrund af jeres eksisterende indhold på websitet. Se en case her.

Social, videoproduktion og e-mail skabeloner

Vi kan producere Facebook-apps og page-tabs inkl. FB MindControl (Facebook CMS), der blandt andet giver jer let adgang til at oprette egne konkurrencer på Facebook.

Vi har erfaring med video-redigering (Adobe After Effects og Adobe Premiere Pro) samt produktion med DSLR-kamera. Vi har leveret film til biografer, stor-skærme og lysaviser.

Vi kan også hjælpe jer med at designe samt producere mailskabeloner, input-forms, trigger-mails og tracking.

Kontakt: COO/Trading Officer Nino Cardell: [email protected]

Mindshare Denmark
    Mindshare Denmark