19/07/2018

Reklamebureau

Mindshare er et integreret bureau, og dermed også et reklamebureau, der kan løse alle de opgaver, du normalt går til et kreativt bureau med. Vi er med, når du skal lægge strategi, udvikle og lancere kampagner, og når du skal bygge dit brand. Og vi har designet bureauet med de kompetencer, der kan få det hele til at hænge sammen. Det betyder at vi både har strategiske planners, PR-folk, Art Directors, Copywriters, projektledere og digitale- og social media specialister.

Du kan ikke fravælge, at vi arbejder og tænker data og kommunikation ind i alt hvad vi gør, men du kan sagtes nøjes med at arbejde med os i et af vores kompetenceområder. Vores arbejde favner alt fra reklamekoncepter, kommunikationsplatforme, branding, positionering og strategi til praktisk eksekvering og produktion af kampagner i alle mediekanaler.

I vores kreative afdeling sidder en blanding af unge og erfarne kreative samt eksperter i sociale medier og kommunikation. Vi har særligt fokus på at skabe sammenhængende kommunikation på tværs af kanaler. Vores kunder tæller både de største globale brands og de helt små startups. Vi arbejder i hele verden, men har fokus på Norden.

Arbejdet sker i tæt samarbejde med bureauets øvrige afdelinger. Vi er strategisk funderet og tror på, at den gode kreative idé skal være bærende i al kommunikation, og at evnen til at tilpasse og optimere er afgørende for at opnå effekt. Vi arbejder i et adaptivt setup, hvor vi løbende bruger data til at optimere kampagnerne både kreativt og i forhold til mediemixet.

Hvad kan vi?

 • Branding
 • Customer experience
 • Design
 • Direct
 • Digital
 • Film
 • Influencers
 • Marketing
 • Produktion
 • Social

Vi har de seneste år vundet en række anerkendte priser som fx:

Fair Welcome, Don ́t label (2015): Fair Welcome, Don't label
Priser: CREATIVE CIRCLE AWARDS, EPICA, CRISTAL, RAMBUK
SHORTLISTED: EUROBEST, TRUE AWARDS, DIAMANTEN, NEW YORK FESTIVALS

Dyrenes Beskyttelse, Burgris – Nej tak! (2017): Dyrenes Beskyttelse, Burgris – Nej tak! 
Priser: CREATIVE CIRCLE AWARDS/SILVER
SHORTLISTED: PR-TIGEREN

Dove Denmark, Image_ Hack (2017): Dove Denmark, Image_Hack
Priser: GOLD/EPICA AWARDS/ONLINE CAMPAIGNS, BRONZE/EPICA AWARDS/INTEGRATED CAMPAIGNS, WPPED CREAM, IDGA, GENDER DESIGN AWARD,
CRISTAL/GRAND PRIX/MEDIA, CRISTAL/GOLD/BEST INTEGRATED CULTURE, CRISTAL/SILVER/INTEGRATED CAMPAIGNS, CREATIVE CIRCLE/BRONZ

Kontakt: Director Communications, Thomas Mark: [email protected]

Mindshare Denmark
  Mindshare Denmark