26/07/2018

Mediebureau

Mindshare er et full-service mediebureau, som hjælper virksomheder med at få kontakt med potentielle kunder på tværs af alle mediekanaler og digitale platforme på den mest kost-effektive måde.

Vi har et indgående kendskab til forbrugernes medieadfærd og holdning til reklamebudskaber samt mediernes kommercielle virkemåde og effekt. Vores planlægnings- og indkøbsfunktioner sikrer optimale priser og betingelser uden at gå på kompromis med den samlede kommunikationsplan. Desuden sørger vores formidlingsfunktion for full-service mediehåndtering fra reservation og booking til kontrol af indrykninger herunder reklamation samt fakturering.

De bedste handelsbetingelser

Mindshare er en del af GroupM, den absolut største medieindkøbsorganisation både globalt, regionalt og lokalt. Samlet står vi i Danmark for den største del af alle branchens medieindrykninger.

Vores størrelse giver konkrete fordele for vores kunder bl.a. i form af bedre mediepriser og handelsbetingelser.

En bæredygtig mediemodel

Vi forstår medier bredt. I vores verden er alt, der formidler et budskab, et medie. Det betyder, at mennesker kan være medier, og sågar at mediet selv i nogle tilfælde kan være budskabet.

I vores strategiske arbejde opdeler vi medier i et økosystem bestående af Paid Media, Owned Assets og Earned Advocacy - også kaldet POE. Vi tror på, at annoncørens egne medier er det største aktiv, og at de betalte reklamemediers primære rolle er at skabe interesse og desuden sikre, at forbrugerne får kendskab til annoncørens egne medier. Vi tror også på, at ved at gøre kommunikationen i både betalte og egne medier let at dele med andre og ved at inspirere forbrugerne til selv at skabe associeret indhold, så opnår man på sigt både positiv omtale, præference og loyalitet. Dermed kan man skabe en mere bæredygtigt model, hvor man som annoncør er mindre afhængig af konstante investeringer i betalte medier.

Derfor vil vi altid forsøge at integrere med annoncørens egne medier i vores anbefalinger.

Altid digitalt

Uanset om det endelige køb finder sted på nettet eller ej, gælder det i dag for alle produktkategorier, at forbrugeren på et eller andet tidspunkt i købsprocessen besøger et digitalt medie. Ofte betyder det, at forbrugeren foretager en digital søgning, besøger brand websites eller deler anbefalinger enten på sin pc eller på mobilen. Forbrugerne efterlader tydelige spor i det digitale medielandskab og genererer dermed tilgængelige og operationelle data. Det giver os mulighed for at identificere, hvor modne forbrugerne er i deres købsbeslutning, og for at tilrettelægge den mest optimale rækkefølge af kontaktpunkter, så sandsynligheden for køb øges.

Derfor vil vi altid inkludere digitale medier i vores anbefalinger.

Mulighed for selvbetjening

Hvis du selv vil stå for dine mediaindkøb, tilbyder Mindshare en selvbetjeningsløsning. Den hedder Mediatrader og er gratis for dig at bruge - vi tjener nemlig på fees fra medierne. På den måde kan du styre dit medieindkøb selv, men undgå administrationsbyrden. Du kan stadig tilkøbe konsulenttimer fra vores dygtige medarbejdere, når du har brug for det.

Global og lokal

Mindshare er en global virksomhed med mere end 9.300 ansatte på 116 kontorer fordelt på 86 lande. Vi er 175 medarbejdere i Norden og repræsenteret i Oslo, København, Helsinki, Stockholm og Göteborg. Vores kendetegn er en stærk lokal forankring i hvert marked kombineret med et internationalt netværks ressourcer, værktøjer, arbejdsmetoder og infrastruktur. Dette muliggør, at vi både kan yde full-service for kunder i hvert enkelt marked samt spejle internationale kunders behov og organisation.

Vi kan skalere både lokalt, regionalt og globalt.

Kontakt: Direktør, Medieindkøb og Formidling Nino Cardell

Mindshare Denmark
    Mindshare Denmark