21/09/2022

Workshops og kurser: Styrk din kommunikation og brand

Hos Mindshare tilbyder vi en række workshops og kurser, der kan hjælpe dig med at styrke din kommunikation. Vi deler ud af vores viden og erfaring og giver inspiration og konkrete værktøjer til dit kommunikationsarbejde – uanset om du ønsker at øge synligheden af din virksomhed, styrke dit brand eller blive knivskarp på de nyeste trends på sociale medier.   

Nedenfor kan du se et overblik over en række af de kurser og workshops, som vi tilbyder. Vi skræddersyr altid workshoppen efter dine behov, så kontakt os gerne via kontaktoplysningerne nederst for en snak om jeres konkrete ønsker.

Få et hurtigt overblik over vores workshops og kurser:

1. PR-workshop: Den gode historie og journalistens mindset

Hvordan finder du den gode historie, der fanger journalistens interesse? Og hvad er det egentlig, som journalisterne vægter, når de vælger historier til og fra?

I denne workshop kommer vi til at dykke ned i:

Det danske medielandskab og nyhedskriterierne.

Giver dig konkrete værktøjer til, hvordan du spotter den gode historie.

Sådan skaber du en god relation til journalisterne.

Vi hjælper dig samtidig med tips og tricks til, hvordan du planlægger din PR-indsats og dykker ned i konkrete historier fra din virksomhed og konkurrenter.


2. Sociale medier: Få et indblik i de nyeste trends og tendenser

Har du også svært ved at finde ud af, hvad der trender lige nu på de sociale medier? Bør min virksomhed være på TikTok? Og er Facebook stadig relevant? Vores erfarne social media rådgivere hjælper dig med at finde hoved og hale i det hele og give dig et overblik over, hvad der rører sig på de sociale medier lige nu.

Vi dykker ned i:

Målgrupper og best practice på de forskellige social media kanaler.

Giver dig konkrete tips og tricks til, hvordan du og dit brand bliver endnu stærkere på de sociale medier.

Er du interesseret i et uddybende kursus til om én enkelt kanal eller en bestemt del af arbejdet med sociale medier (fx krisekommunikation), så ræk ud til os via kontaktoplysningerne nedenfor.


3. Få styr på din virksomheds kernefortælling

Grundfortælling, narrativ, brand story, kernefortælling, uanset hvad du vælger at kalde disciplinen for, er det underordnet, så længe, du er enig med os i, at din virksomheds kernefortælling danner hele fundamentet for din kommunikationsindsats.

Men hvad er det, der gør forskellen på den banale og den brugbare kernefortælling?

Hvilke diskussioner og emner kommer man ikke udenom, hvis målet er at udvikle en kernefortælling, der kommer hele vejen rundt om din virksomheds kultur, ydelser, konkurrencesituation og position – eller ønskede position – i markedet?

I en aktiv workshop giver vi dig gode råd til:

Hvordan du kan udvikle dit brands kernefortælling.

Med afsæt i praktisk erfaring stiller vi skarpt på, hvordan opgaven skal gribes an og hvordan processen skal tilrettelægges.

Og ikke mindst, hvilke krav du bør stille til den egentlige kernefortælling.


4. Brug influencers strategisk

Influencers kan være en stærk kanal gennem hele købsrejsen fra at skabe opmærksomhed, styrke troværdigheden og engagere til at lede til konkrete leads og salg, hvis du tænker det strategisk i dit generelle marketingmix.

I denne workshop diskuterer vi bl.a.:

Hvad er influencer marketing og hvordan udarbejder du en influencer strategi og koncept?

Hvordan udvælger du de rette influencers til dit brand?

Hvordan anvender du data og evaluerer på din kampagnes succes?

Vi tager udgangspunkt i dit brand, mål og målgruppe og inspirerer med eksempler på de gode influencerkampagner.


5. Personlig branding: Sådan bliver du en thought leader

Thought leader er blevet et buzzword i kommunikationsbranchen i dag. Men hvad dækker det egentlig over, og hvordan bliver du thought leader på dit område?

På dette kursus arbejder vi med konkrete værktøjer til:

Hvordan du kan bringe din ekspertviden på banen.

Og hvordan du sætter dagsordnen på tværs af medier - fra den traditionelle presse til de sociale medier.

Vi hjælper både enkeltpersoner, men arbejder også med den overordnede talsmandsstruktur for din virksomhed, og hvordan I kan gribe arbejdet med personlig profilering an på tværs af fagområder.


6. Personlig gennemslagskraft i dine præsentationer

Vil du gerne blive bedre til at præsentere foran dit team, ledelsen eller foran det store publikum? Så hjælper vi med at styrke din personlige gennemslagskraft, så du kan brænde igennem med dine budskaber og få hele salen til at lytte.

Vi kommer bl.a. til at arbejde med:

Kropssprog.

Retorik.

Inddragelse af dit publikum.

Vi tilbyder både personlig undervisning eller i hold og tilpasser kurset til jeres behov og ønsker.


7. Skrivekursus: Bliv knivskarp til at skrive og vinkle dine historier

Vil du gerne blive endnu skarpere til at skrive og få konkrete tips og tricks til, hvordan du kan vinkle dine historier og løfte dem op på et endnu højere niveau?

Dette kursus er målrettet kommunikationsmedarbejderen, der til dagligt arbejder med tekster i form af fx pressemeddelelser, nyhedsbreve og social media opslag.

Vi dykker ned i:

En række gode eksempler på kommunikationstekster.

Praktisk arbejde med tekstproduktion og egne tekster.


Hør mere om mulighederne for dig og din virksomhed:

Kontakt Senior Business Partner,  Director Communications & Creative Thomas Mark på thomas.mark@mindshareworld.com for at høre mere om mulighederne, og hvordan vi kan skræddersy workshoppen til netop dig.

Mindshare Denmark
    Mindshare Denmark