22/08/2018

Integreret bureau

Det virker ikke så godt på et visitkort - men det virker godt for vores kunder. 

Virksomhederne efterspørger en samlet løsning

Flere og flere annoncører foretrækker et integreret bureau. Tendensen er klar, både i udlandet og på det danske marked. I dag foretrækker størstedelen af danske bureaukunder et integreret bureau (MyImage 2019, MyResearch).        

Samarbejdet på tværs af bureauer er én af de største udfordringer for annoncørerne ifølge CMO Trendanalysen 2016 fra MyResearch. Kampen om kunden og budgettet kan få fatale følger: for dyrt, for langsomt og manglende sammenhæng. En oplagt løsning er at vælge et integreret bureau.

Marketing one-stop-shop

Hos Mindshare sætter vi holdet på tværs af kompetencer, så vi hurtigt kan udvikle helhedsorienterede kommunikationsløsninger for vores kunder. Vi er et integreret kommunikations- og mediebureau. Hos os er kompetencer til både medieoptimering og kreative løsninger på tværs af alle platforme samlet ligeværdigt i samme organisation. Det skaber fundamentet for mere sammenhængende løsninger til en lavere samlet pris og med en hidtil uset hastighed.

Vi har sammensat et dygtigt hold af mere end 60 forward thinking people. Deres forskellige kompetencer dækker mange discipliner, som du normalt finder på forskellige bureauer:

Tre integrerede fordele

  1. Lavere pris: Mange bureauer er lig med meget koordinering. Hos os optimerer vi ressourcer og sikrer afklaring, så du sparer projektledertid.
  2. Fleksibel og hurtig: Vi kan reagere hurtigere og tilpasse løbende på baggrund af data og overblik. Både medieindsatsen og budskaberne. Uden unødigt ophold.
  3. Sammenhængende løsninger: Hos os ved højre hånd, hvad venstre gør og omvendt. Vores specialister arbejder sammen hver dag og forstår i højere grad det fulde billede. Det skaber grundlag for integrerede løsninger.

Løbende tilpasning af marketingindsatsen

Vores integrerede set-up giver andre fordele. Vi arbejder efter filosofien Adaptive Marketing, som er evnen til at justere marketingindsatsen, også i realtid.

Gennem vores omfattende dataadgang og overblik fra vores unikke marketing war-room ’The Loop’ kan vi monitorere, hvad der performer bedst og derfor tilpasse løbende. Både medieindsatsen og budskaberne. Under samme tag uden unødigt ophold. Det sikrer maksimal effekt og er en klar konkurrencefordel for vores kunder.

Her er et eksempel på Adaptive Marketing via The Loop 

Samarbejde er vores DNA

At arbejde sammen på tværs af faggrænser kommer ikke af sig selv. Mindshare blev etableret for 20 år siden som en global netværksorganisation. Vi har stor erfaring med at samarbejde internt på tværs af kompetencer og grænser. Vores interne værdier er: speed, teamwork og provocation. De beskriver en fælles forpligtelse over for hinanden til at levere en uovertruffen kundeoplevelse. Det understøtter vores integrerede filosofi.

Her er et eksempel på en integreret kampagne, som Mindshare har udviklet og implementeret.

Kontakt: Chief Client Officer, Henrik Kraglund.


Mindshare Denmark
    Mindshare Denmark