01/03/2022

Good Growth

Good Growth er et globalt Mindshare program, der skal hjælpe både os selv og vores kunder med at bidrage aktivt og mere kvalificeret til en bæredygtig omstilling og udvikling. 

Er du klar til at skabe vækst for fremtiden?

Vores 6 pillars

For at bidrage til en mere fremtidig bæredygtig vækst for bureauet, kunderne og befolkningen har Mindshare defineret seks fokusområder:

Klima

Vi ønsker at minimere mediers negative påvirkning af klimaet, og aktivt gøre brug af medierne til at påvirke klimaet positivt.

Bæredygtig vækst

Klimaet er mere end en her-og-nu-løsning. Det handler om balancen mellem både den kort- og langsigtet vækst.


Ansvarlig journalistik

Eliminering af misinformation, og styrkelse af en stærk og objektiv lokal journalistik.

Data etik

Større ansvarlighed og etisk håndtering af data.


Diversitet & inklusion

Vi vil have transparens. Det sker ved brugen af medier, så vi sammen sikrer større inklusivitet og retfærdighed blandt verdensbefolkningen.

Forbedrede platforme

Vi vil bidrage til udviklingen af nye og bedre handelsplatforme.


Cases

Good Growth drives ved intentionel brug af medier, hvilket betyder, at du skal tage bevidste beslutninger om, hvad du siger og hvilke medier du bruger.

Constructive Journalism

Samarbejdet med Constructive Institute på Aarhus Universitet er lavet med målet om at udbrede det globale kendskab til constructive journalism inden for medie- og nyhedsbranchen. LÆS MERE HER.

SKYY Vodka

I USA har vi hjulpet SKYY Vodka med at vækste deres forretning, og skabt en forbindelse til LGBTQ-personer via en unik PMP, der sikrer, at queer journalistik finansieres og ikke marginaliseres. LÆS MERE HER.

Kotex

I Rusland, hvor menstruation fortsat ses som et tabu, har vi hjulpet Kotex med at give kvinder mulighed for at hjælpe hinanden, hvis det er nødvendigt i løbet af deres menstruation ved at skabe et ‘’SOS’’-system for hygiejneprodukter, der sikrer, at brandet opfattes som problemløsende for målgruppen. LÆS MERE HER.

KFC

I Kina hjalp vi KFC, en pioneer inden for eSport-verdenen, med at transformere sig fra at være sponsor til organisk stakeholder i verden ved at skabe værdi for forbrugerne, drive salget og øge kendskabsgraden. LÆS MERE HER.

Fair Welcome

Ord har en utrolig magt, og måden, som de bliver brugt på særligt i massemedier, er med til at skabe falske billeder af bestemte folkegrupper i vores samfund. LÆS MERE HER.

Dove

Vi har hjulpet Dove med at styrke deres relation til svenske kvinder og redde liv via innovative partnerskaber med Snapchat, der hjælper kvinder med at tjekke sig selv for brystkræft. LÆS MERE HER.

Dove Men+

Vi arbejder med Dove Men for at nedbryde de stereotyper, som skaber barriere for retfærdighed og inklusion ved at ændre den måde, mænd med anden etnisk baggrund ses og behandles på i samfundet. Vi har arbejdet med nogle af verdens mest profilerede sorte sportsstjerner og viser, hvordan de har været påvirket af negative stereotyper for at inspirere enhver mand til at passe på sig selv i overensstemmelse med Doves mission. LÆS MERE HER.

Cheerios

Undersøgelser viser, at 85% af forbrugerne vælger Alexas anbefalinger, når de handler på Amazon. Vi så en mulighed i at gøre Cheerios i USA til det eneste valg af morgenmadsprodukter. LÆS MERE HER.


Vi skriver også om Sustainable Marketing

HUDDLE Podcast

Et lille S, med stor betydning – fra ROI/ROMI til ROSI

Forpligtelser i retning af bæredygtige initiativer, er noget de fleste virksomheder efterhånden har både underskrevet og kommunikeret højt omkring ... LÆS MERE HER.

GG indlæg

Trends 2022: Hvordan optimerer vi medie- og kommunikationsbranchens klimaaftryk?

Der udskilles ifølge WPP en million ton CO2 om året i form af forskellige typer reklameproduktioner. WPP estimerer også, at kun godt 3% af eksempelvis reklamevideoindhold bliver benyttet... LÆS MERE HER.

Reklame-VM i Cannes: Virksomheder tager del i en bæredygtig fremtid

Ifølge Kantar under 6% af alle reklamer globalt, der indeholder kommunikation, der kan siges at understøtte ESG’erne. Dog var det (positivt) bemærkelsesværdigt, at under 10% af de 30+ Grand Prix vindere ikke havde en social/bæredygtig/purpose vinkel i sig... LÆS MERE HER.

Virksomheder skal gøre genbrug til deres value proposition

Gensalg af tøj vokser 11 gange mere end traditionelt nysalg. I USA eksploderer antallet af virksomheder, der indarbejder leje og genbrug i deres forretningsmodel. I Norden står det dog mere stille til, selvom der findes utallige muligheder for at kombinere samfundsansvar og gode kundeoplevelser med genbrug... LÆS MERE HER.

Bæredygtighed uden brækfornemmelse

I kampen for kloden, samfundet og kundernes opmærksomhed spirer en voksende ansvarlighed blandt virksomhederne. Det er selvsagt godt. Men kunderne er skeptiske overfor virksomhedernes ansvarstagen... LÆS MERE HER.

Good Growth indlæg

Post COP26. Hvad gør vi nu, lille du….

Med et afsluttet COP26, som desværre ikke gav det fornødne håb om, at den ultimative løsning kommer fra den front, peger pilen nu igen på virksomhederne ... LÆS MERE HER.

Earth Day 2022

Optakt til Earth Day 2022

22. april har siden 1970 været dagen, hvor der verden over fejres Earth Day. Her sættes der fokus på klimaet, og mange udøver eller deltager i relaterende klimavenlige aktiviteter... LÆS MERE HER.

Reklameanalysen 2022: hvordan knækker vi forbrugerkoden?

52% af danskerne mener, at der er flere dårlige reklamer end tidligere.

Reklameanalysen 2022 er landet, og igen i år understreges et stærkt udfordret reklamelandskab. Så hvordan knækker vi forbrugerkoden? ... LÆS MERE HER.

Kan bæredygtigt forbrug og inflation gå hånd i hånd?

Et forbrugerstudie fra Bilendi viser, at 66% af danskerne i en eller anden grad er ramt af inflationen og planlægger at gå mere efter discountbutikker eller billigere produkter. De resterende 34% forventer endnu ikke at måtte ændre købsadfærd... LÆS MERE HER.


Lyt til HUDDLE podcast og meget mere

Mikkel

Mindshare sætter ’Good Growth’ på agendaen og knytter bæredygtig profil til bureauet. LÆS MERE HER.

Opbrud på arbejdspladsen som LGBTQ+-person og normopbruddet. LYT MED HER.

HUDDLE Podcast

HUDDLE Podcast: Kan et bæredygtighedsmærke skabe gennemsigtighed? LYT MED HER.

Alt du skal vide om at være en god LGBTQ+-allieret. SE MED HER.


Good Growth presse

Certificering i bæredygtig kommunikation med Mindshare, Dansk Industri og IPA

I Mindshare er vi startet på en rejse. Faktisk den vigtigste rejse i Mindshares historie. Den rejse kalder vi for Good Growth. Good Growth skal sikre, at vi fortsat vækster vores kunders forretning og lever op til vores løfte om kraftigt at reducere klimabelastningen. Dette skal ske via vores arbejde, hvor vi dermed opnår Net-Zero senest ved udgangen af 2030. LÆS MERE HER.

Mikkel

Mindshare sætter ’Good Growth’ på agendaen og knytter bæredygtig profil til bureauet

''Med Mikkels C. Larsens store passion for bæredygtighed samt lange erfaring inden for marketing og medier, er han et oplagt valg til at drive det nødvendige paradigmeskifte.'' LÆS MERE HER.

Danmarks Indsamling

Mindshare støtter Danmarks Indsamling 2022

Derfor er vi i Mindshare stolte over, at vi igen i år støtter Danmarks Indsamling og bidrager til en række udviklingsprojekter under FN’s verdensmål. I 2022 går hjælpen til de børn, der lige nu risikerer at blive coronakrisens største ofre, når de mister skolegang og håbet om en bedre fremtid. LÆS MERE HER.

Good Growth

Vi i Mindshare har gjort et forsøg på at redefinere vækst: Vi kalder det Good Growth.

Good Growth skal hjælpe med at skabe en kommunikation, der både sikrer grønne tal på bundlinjen – og et grønnere aftryk i verden.

Vi har taget første skridt med vores Good Growth Ambassador, Mikkel Larsen, og Dansk Industri, der har certificeret os i et uddannelsesforløb udviklet af IPA. Den samme certificering har vi også tilbudt vores kunder - kvit og frit.
Sammen skaber vi Good Growth. SE MERE HER.

Bæredygtig kommunikation

Mindshare har certificeret alle medarbejdere i bæredygtig kommunikation

Mindshare er det første bureau i Danmark, hvor alle fuldtidsmedarbejdere har opnået en certificering i Ad Net Zero Essentials, der er et certificeringsprogram udviklet af IPA (Institute of Practitioners in Advertising) og supporteret af Advertising Association. LÆS MERE HER.

Mindshare Denmark
    Mindshare Denmark