22/02/2022

Certificering i bæredygtig kommunikation med Mindshare, Dansk Industri og IPA

- en afgørende faktor i kampen for positive forandringer og løsninger for at opnå Ad Net-Zero.

I Mindshare er vi startet på en rejse. Faktisk den vigtigste rejse i Mindshares historie. Den rejse kalder vi for Good Growth. Good Growth skal sikre, at vi fortsat vækster vores kunders forretning og lever op til vores løfte om kraftigt at reducere klimabelastningen. Dette skal ske via vores arbejde, hvor vi dermed opnår Net-Zero senest ved udgangen af 2030.

Vi ved, at langt de fleste af vores kunder også er på en rejse, der skal sikre bidrag i kampen for en bæredygtig fremtid – for befolkningen, jorden og forretningen.

I Mindshare tror vi, at en så kompleks ambition bedst indfries, hvis vi skaber fælles forståelse, mindset og sprog for vores arbejde med bæredygtighed. Derfor certificeres alle Mindshares medarbejdere.

Derudover inviterer Mindshare vores kunder til at gennemføre engelske IPA’s kursus- og certificeringsforløb Ad Net Zero Essentials – helt uden beregning.

Ad Net Zero Essentials er et kursusforløb og en certificering i bæredygtighed og er specielt designet til personer, der arbejder med marketing og kommunikation. Forløbet hjælper til at forstå omfanget af klimakrisen og de tiltag, der skal til for at opnå faktisk Net-Zero, baseret på udvikling, produktion og indrykning af reklamer - senest i 2030.

Ved gennemførsel af forløbet opnås:

  • Grundig og videnskabelig dokumenteret introduktion til klimakrisen og dens implikationer.
  • En forståelse for hvordan marketingsindustrien kan spille en betydelig rolle i at bekæmpe klimakrisen.
  • Værktøjer til at måle det klimamæssige negative fodaftryk relateret til reklamer, og hvordan man kan minimere det.
  • Inspiration til hvordan man som marketingprofessionel via sit arbejde kan inspirere og motivere til en mere bæredygtig livsstil.
  • Konkrete råd til hvordan man undgår greenwashing.

Det sikres ved brug af de seneste data og analyser omkring bæredygtig kommunikation, best practice-eksempler fra hele verden samt praktiske tips til, hvordan de implementeres i det daglige arbejde.

Såfremt der er spørgsmål til ovenstående, kontakt:

Nordic CEO, Martin Ove Rasmussen, [email protected]  eller
Good Growth Ambassador, Mikkel Christian Larsen, [email protected]

Mindshare Denmark
    Mindshare Denmark