05/11/2020

Mindshare fortsætter vækst og transformation

Efter et flot 2019 resultat kom Mindshare også stærkt ud af startboksen i de første måneder af 2020. Men som coronaen lukkede store dele af verden ned i marts, fik også Mindshare helt andre kort på hånden.

Nu går året på hæld, Mindshare har rundet 21 år og CEO Martin Ove Rasmussen vover et øje i en status over 2020. Mindshares kombination af erfarne seniorkræfter og unge stjerner har skabt vækst og agilt trukket Mindshare gennem første fase af den sundhedskrise, som også har skabt dybe panderynker hos størstedelen af landets erhvervsliv.

Godt syv måneder efter, at Mette Frederiksen, på et historisk pressemøde, lukkede store dele af landet ned gør Mindshare status på året til dato. Et år, der har budt på knubs og en ny normal for de fleste virksomheder, og også for Mindshare. Men også et år, hvor Mindshare demonstrerede sin stabilitet, gode grundform og ikke mindst adaptive indstilling.

For selvom kampen side om side med de stærke kunderelationer også har kostet hos Mindshare, så har Mindshare i perioden også vundet det nordiske pr budget for Moët Hennessy, lyttet bøger fra Gyldendals nye streaming tjeneste Chapter, som Mindshare har vundet mediebudgettet for og snøret  gummistøvler fra Ilse Jacobsen, mens de har udviklet den nye brandplatform for tøjkoncernen. Det er blot nogle af de nye tilføjelser til listen af kunder, som elektronik giganten LG, musikgiganten Spotify samt en del flere.

”Jeg er pavestolt af vores medarbejdere. Man siger jo, at det er i kriser og modgang, man vokser og lærer hinanden rigtigt at kende. Her må jeg bare sige, at jeg har fået bekræftet det, jeg hele tiden har troet på. Vi arbejder agilt og integreret, og det er virkelig en holdindsats, som vi alle skal være stolte af. Det bekræfter vores seneste tilfredshedsmålinger, både blandt medarbejdere og kunder, som når en all time-high ” siger Martin Ove Rasmussen, CEO Mindshare Nordics.

Familien bliver større

Foruden kundelisten, så har Mindshare også udvidet familien på tværs af bureauet med flere stærke kræfter i både den kreative afdeling, i digital, i finans og i marketing. Mindshare har også gjort plads til seks nye aspiranter; tre praktikanter og tre studentermedhjælpere, der nu får mulighed for at udfolde sig. Mindshares udviklingskraft har også resulteret i den første fagbog på dansk om Influencer Marketing, som Mindshares Head of Influencer Marketing, Louise Bonfils Høck, har udgivet i samarbejde med Gyldendal.

Overskud på pro bono-kontoen

Som en integreret del af Mindshares værdigrundlag vælger Mindshare løbende at støtte NGO’er og organisationer med pro bono arbejde. I år har Mindshare indgået et samarbejde med den globale NGO ’Think Equal’, der har til formål at elimere diskrimination og ulighed i verden gennem uddannelse af børn i forskolealderen. Blandt NGO’ens faste støtter tæller kendte opinionsdannere som bl.a. skuespillerne Helen Mirren, Susan Sarandon og Meryl Streep. I den kommende tid arbejder Mindshare med udvikling af brandplatform for ThinkEqual.

For yderligere information kontakt venligst:

CEO, Martin Ove Rasmussen

Email: [email protected]

Telefon: 31 67 44 10

Mindshare Denmark
    Mindshare Denmark