24/08/2020

Mindshare bag ny fagbog: Giv dit brand en personlig stemme

Gyldendal har netop udgivet Danmarks første fagbog om Influencer Marketing. Bogen er forfattet af Mindshares Head of Influencer Marketing, Louise Bonfils Høck.

Giv dit brand en personlig stemme” er en praktisk håndbog, der giver læseren indsigt og værktøjer til at øge effekten af Influencer Marketing indsatsen. Samtidig er bogen et opgør med en ofte uprofessionel influencer branche. Bogen er udkommet på Gyldendal i samarbejde med Mindshare.

Influencer Marketing er blandt de hurtigst voksende marketing- og kommunikationskanaler i disse år. Marketingpotentialet er også enormt. Men arbejdet med influencere kan være en skræmmende jungle at kaste sig ud i. Derfor går mange virksomheder enten glip af store gevinster eller spilder deres penge på kampagner uden effekt.

”Influencer Marketing branchen er i dag præget af en mindre professionel tilgang sammenlignet med andre marketing- og kommunikationsdiscipliner. Annoncører efterspørger best practices og benchmarks for bedre at kunne navigere i, hvordan man arbejder med influencere, der ulig andre medier jo er baseret på mennesker, hvilket gør feltet mere diffust”, siger Louise Bonfils Høck, Head of Influencer Marketing hos Mindshare.

For at imødekomme disse behov valgte Louise at udforme bogen som en praktisk håndbog til annoncører, der ønsker at få succes med deres influencerkampagner. Bogen går systematisk til værks og gennemgår fra A-Z, hvordan man arbejder strategisk med influencere:

Typer af influencere og influencersamarbejder

Sådan lægger du den rette kampagnestrategi

Sådan udvikler du godt indhold i samarbejde med influenceren

Sådan vælger du den rette influencer

Hvad kræver det at gennemføre influencerkampagner?

Hvordan kan man måle og dokumentere effekten?

Bogen indeholder desuden en omfangsrig analyse af det danske influencermarked 2020 med 1.000+ respondenter, konkrete cases – både gode og dårlige – med udgangspunkt i alt fra brandet Dyson til influenceren Fie Laursen, samt how-to guides og tjeklister, der giver annoncører det bedst mulige afsæt for at få succes med deres influencerkampagner.

Bogen forhandles hos boghandlere over hele landet, online forhandlere, og som e-bog og lydbog, bl.a. hos Saxo.

Vil du høre mere om bogen og om Influencer Marketing så kontakt Louise Bonfils Høck i Mindshare på: [email protected].

Mindshare Denmark
    Mindshare Denmark