3rd December 2020

Mindshare vinner Visit Sweden

I en av höstens mest spännande upphandlingar står Mindshare som vinnare. Visit Sweden, Sveriges marknadsföringsbolag, har nu avslutat något som definieras av dem själva som ”Visit Swedens största byråupphandling någonsin”. Upphandlingen omfattar utveckling av kommunikation, reklam, digitala kommunikationstjänster och produktion av content för Sverige som destination.

De Fyra konsekutiva upphandlingar har nu kommit till ända, och Mindshare står alltså som vinnare i kategorin Mediebyrå efter en intensiv process där Mindshare stod ut i hur de hade tacklat pitch caset och presentationen genom att väva ihop betalda och förtjänta medier i en väl sammanhållen strategi.

Situationen och utmaningarna för resebranschen givet pandemin har inte undgått någon. Med ett eller flera vaccin runt hörnet börjar vi nu förhoppningsvis se ett ljus i tunneln och att då få vara med och bidra till Sveriges attraktionskraft som destination är oerhört glädjande. Att på olika sätt få vara med att återigen få utländska besökare till vårt avlånga land kommer att bli fantastiskt spännande, säger Clara Grelsson, VD Mindshare Sverige.    

Mindshare har ett intressant 360-perspektiv och har en bredare syn på målgrupper och kommunikation än vad vi normalt ser hos byråer som deltar i kategorin mediebyråer. Den presenterade strategin påvisade även att de verkligen tror på samarbete och tillsammans påvisade ett mycket mer dynamiskt resonemang kring hur vi ska nå fram med vår kommunikation i betalda, ägda och förtjänta kanaler, säger Jenny E Kaiser, Chief Marketing Communication Officer för Visit Sweden.

Visit Sweden, som marknadsför Sverige som destination utomlands, är helstatligt ägt sedan årsskiftet. Bolaget gör under året en stor omställning och en offensiv satsning med fokus på hållbar digital, internationell marknadsföring och kommunikation av nationella värden. Målet är att locka tillbaka utländska besökare och turister till Sverige så snart det blir möjligt att resa tryggt och säkert.

För mer information var vänlig kontakta:

Clara Grelsson, VD Mindshare Sverige

Mobil: +46-70 168 58 61

e-post: [email protected]

Mindshare Sweden
    Mindshare Sweden