16th December 2021

Mindshare lanserar ny varumärkesidentitet

Efter ett större strategiarbete under 2021 anpassar Mindshare nu sin varumärkesidentitet som det senaste steget i sin resa. Bland annat separeras orden Mind och Share.

Tidigare under året har ett större strategiarbete initierats för att leverera ännu bättre och mer integrerade medietjänster för en tid av förändring och transformation. Ett nytt globalt ledarteam har utsetts och en ny vision för att accelerera Good Growth har introducerats. Nu är även Mindshares nya varumärkesidentitet på plats som senaste steget i transformationen.

- Vårt fokus Good Growth, kombinationen av god tillväxt på ett hållbart sätt tillsammans med den senaste tekniken och vassaste kompetenserna är vår vinnande väg framåt, säger Clara Grelsson, vd på Mindshare.

- Alla byråer kommer att lova kunderna tillväxt, men med detta tillvägagångssätt levererar Mindshare skillnaden mellan snabb tillväxt och Good Growth - varaktig, diversifierad och mer hållbar över tiden eftersom det kommer att anpassa våra kunders affärsambitioner med deras konsumenters åsikter och värderingar.

Designbyrån NB Studio har arbetat med Mindshares rebranding.

- Vår identitet sätter nu vårt namn i hjärtat av samtalet. Det betyder att vi lättare och mer autentiskt kan ansluta till varje kund, person eller ämne på olika och unika sätt, vilket gör det möjligt för oss att bättre kommunicera vårt förhållningssätt till medietjänster, säger Clara Grelsson.

Ledningsgruppen för Mindshare Sweden. Foto: Mindshare Sweden/Magnus Sandberg
Ledningsgruppen för Mindshare Sweden. På bilden: Charlotte Berg vice vd, Anna Persson Business Controller, Mikael Christenson Business Development Director, Clara Grelsson vd

Good Growth stöds av GroupM:s "Responsible Investment Framework", med dess fem fokusområden - Brand Safety, Data Ethics, DE&I, Responsible Journalism and Sustainability och GroupM:s uttalade mål att "Making Advertising Work Better for People". Mindshare är också aktivt involverade i WPP:s uttalade åtagande att nå netto noll koldioxidutsläpp i sin verksamhet till 2025 och över hela sin leveranskedja till 2030, med media som utgör den största delen av denna leveranskedja.

Mindshare Sweden
    Mindshare Sweden