Om oss

Mindshare erbjuder social media-expertis

 83 % av alla internetanvändare i Sverige använder sociala medier idag. På Facebook finns 6 300 000 användare varje månad. Så många som 28 % av internetanvändarna surfar in på YouTube dagligen och i åldrarna 16-25 tittar 64 % av användarna på YouTube dagligen. Det finns 3 300 000 svenskar som har ett konto på LinkedIn där branscher som it, kommunikation och finans har hög närvaro. Antal användare per månad på Instagram är 5,5 miljoner, och där har ca 85 % i åldrarna 16-35 ett konto. Även bland de äldre är närvaron hög. Snittet för de användare som är 46+ ligger på 40 %. Självklart ska ditt varumärke synas på sociala medier!

Sociala medier är en ypperlig plattform för att kommunicera ut ert budskap. Särskilt när ni kan er målgrupp, vad de tycker om och vart de befinner sig. Arbetar ni dessutom med organisk närvaro på sociala medier krävs det idag ett komplement i form av köpt media. Är annonsering på sociala medier nytt för er? Då hjälper vi på Mindshare er att hitta den sociala media-plattform som är effektiv för just er affär. Vad ska ni kommunicera? Hur ofta och med vilken typ av innehåll? Vad kan ni förvänta er, vilka målsättningar ska vi ha och vilka investeringsnivåer krävs?

Vad kan Mindshare bidra med, mer konkret?

Köp av annonser/sponsrade poster på Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter, YouTube och LinkedIn
Vi har erfarenheten, kompetensen och alla benchmarks du kan behöva. Innan kampanjstart rekommenderar vi de bästa plattformarna för din målsättning. Sen allokerar vi relevanta budgetar, skruvar på målgruppstänk och lägger upp en budstrategi. När vi hjälpt dig att ladda upp ditt material och kampanjen för ditt varumärke rullar – då är vi adaptiva, värderar och optimerar regelbundet.

Social media management
Vi sätter upp konton för sociala medier, tar fram en strategi, en policy och en plan med en contentkalender. Vi har även kompetens att fylla kontot med trafikdrivande och varumärkesbyggande innehåll.

Social listening
Med våra verktyg bevakar vi ditt varumärkes närvaro i sociala medier. Vi svarar på kommentarer som skrivits eller frågor som ställts av potentiella kunder.

För frågor om Mindshares erbjudande inom sociala medier, kontakta gärna Jonas Johnsson på 08-55 90 58 19

Nedan ett av flera cases där Mindshare jobbat med sociala medier.