Om oss

Mindshare erbjuder social media-expertis

57% av svenskarna finns på Facebook varje vecka. Så många som 17% surfar in på YouTube dagligen. Åtminstone en femtedel har ett konto på LinkedIn och de yngre loggar in på Instagram tio gånger om dagen. Självklart ska ditt varumärke synas på sociala medier!

Det är dock svårt att nå ut i sociala medier, även med ett verkligt engagerande innehåll. Det är ett oerhört brus därute! På Twitter och LinkedIn krävs många följare för att skapa räckvidd och på YouTube måste antalet prenumeranter vara högt för att du ska kunna få spridning på dina filmer. På Facebook når du sällan mer än hälften av dina ”fans” i deras flöden. Varje framgångsrik social strategi kräver helt enkelt en kompletterande köpt medieplan.

Mindshare hjälper dig att hitta den social media-plattform som är effektiv för din affär. Vad ska vi kommunicera? Hur ofta och med vilken typ av innehåll? Vad kan vi förvänta oss, vilka målsättningar ska vi ha och vilka investeringsnivåer krävs?

Vad kan Mindshare bidra med, mer konkret?:

  • Köp av annonser/sponsrade länkar på Facebook, Instagram, Twitter, YouTube och LinkedIn: Vi har erfarenheten, kompetensen och alla benchmarks du kan behöva. Innan kampanjstart rekommenderar vi de bästa plattformarna för din målsättning. Sen allokerar vi relevanta budgetar, skruvar på målgruppstänk och lägger upp en budstrategi. När vi hjälpt dig att ladda upp ditt material och ditt varumärkes kampanj väl rullar är vi adaptiva, värderar och optimerar konstant.
  • Social media management: Vi sätter upp social media-konton, tar fram en strategi, en policy och en plan med en contentkalender. Vi har även kompetens att fylla kontot med trafikdrivande och varumärkesbyggande innehåll.
  • Social listening: Med våra verktyg bevakar vi ditt varumärkes närvaro i social media. Vi svarar på kommentarer som skrivits eller frågor som ställts av potentiella kunder.

För frågor om Mindshares social media-erbjudande, kontakta gärna Damon Razazi på 08-55 90 58 34

Nedan ett av flera cases där Mindshare jobbat med sociala medier.