Wat we doen

Moderne marketing vereist meer dan alleen mediaplanning en -aankoop.

Account Management & Leadership

Inhoud en drive om de transformatie te leiden Laten we eerlijk zijn: in onze business lopen op deze positie nogal eens ‘empty suits’ rond. Niet bij ons. Alleen mensen die media-savvy zijn en de business van onze klanten in beweging brengen (en die van Mindshare natuurlijk). Het Client Management & Leadership teams zijn niet alleen inhoudelijk sterk, maar hebben ook nog eens toegang hebben tot alle specialismen waar je als klant maar van kunt dromen (of van kunt wakker liggen, als je ze níet tot je beschikking hebt). De Client Management & Leadership teams doen niets liever dan het leiden en begeleiden van de marketing- en mediatransformatie van onze klanten.

Data & Analytics

Laat onze klanten de kracht van data ervaren Het Business Intelligence team levert alle data en analyses voor de campagnes van onze klanten. Denk hierbij aan Marketing Mix Modelling, Attribution Modelling en Performance Analytics. Het team doet dit op basis van op maat gegenereerde datasets en een custom workflow voor elke klant, daarbij geholpen door onze Integrated Analytics team. Sluit je aan bij ons Business Intelligence team, dat bestaat uit datawetenschappers, analytici, econometristen en dataconsultants. En zorg er samen met hen voor dat de business van onze klanten groeit en blíjft groeien.

Performance Marketing

Maak merkbaar meer impact voor onze klanten Onze Performance Marketing teams werken volgens een data-gedreven aanpak. Hierdoor kunnen campagnes realtime gepland, geactiveerd en geoptimaliseerd worden; over alle denkbare kanalen, zoals paid search, paid social, SEO, programmatic en e-commerce. Met directe en tastbare resultaten. En dát voor een aantal van de grootste merken ter wereld. Hoe ons team dat doet? Met een gedetailleerd, beproefd en (mede dankzij jou) elke dag weer verder geoptimaliseerd proces. Versterk met jouw drive de positieve impact die onze Performance Marketing teams hebben op de business van onze klanten.

Technology Consulting & Development

Zet de kracht van data in voor onze klanten Deze getalenteerde en ervaren coders, tech nerds, projectmanagers en technologische pioniers werken intensief samen om de kracht van data voor onze klanten zichtbaar én meetbaar te maken. Daarbij wordt werkelijk alles overwogen en afgewogen, tot en met rapportagesystemen, Martech en Adtech consulting en data integrity. Onze Technology Consulting & Development teams vormen het hart van onze business. Ze verzorgen de data en tech platformen én de services die onmisbaar zijn voor het werk van alle teams binnen Mindshare.

Content+

Altijd op zoek naar het juiste inzicht voor de best passende content Het maakt niet uit welke mix van content, partnerships en dynamic optimization er nodig is, onze Content+ team vindt hem altijd. Een Netflix serie? Done. Wereldwijde sportsponsoring? Geen probleem. De sleutel is: begrijpen waar de behoefte van de consument ligt en hoe content hier wat aan kan toevoegen. Verbeter samen met onze Content+ team de marktpositie van onze klanten door elke dag weer op zoek te gaan naar de beste contentpartners en distributieplatforms.

Connection Planning

Touchpoints slimmer en effectiever met de consument verbinden Het Connection Planning team is helemaal gek van media en mensen. Ze begrijpen als geen ander hoe je imago, awareness, consideration, en performance creëert, hoe je consumenten raakt en in beweging brengt. En dan maakt het niet uit of het een merk-, e-commerce of leadgeneratie-campagne is. Zij verbinden de verschillende touchpoints en maken er een effectieve customer journey en data-gedreven campagne van. Waarbij ze intensief samenwerken met Business Planning en channel-specialisten uit de Social, AV en Content+ teams. Het Connection Planning team daagt andere teams en ook mediapartners uit om slimme, meetbare, innovatieve en creatieve oplossingen te bedenken voor onze klanten.

Business Planning

Data-gedreven marcomadvies om de groei van onze klanten te versnellen Het Business Planning team is een groep thought leading strategen, die razendsnel (en razendknap, als je het ons vraagt) de vertaling maken van observaties naar inzichten en marcomstrategieën. Door nauwe samenwerking met Business Intelligence zijn de strategieën van Business Planning niet alleen inhoudelijk scherp en data-gedreven, maar vooral ook enorm effectief. Business Planners zijn echte challengers, die altijd op zoek zijn naar de Why achter de What. Ze stellen vragen, scherpen aan en stellen opnieuw vragen. Totdat ze ervan overtuigd zijn dat de communicatieoplossing de klant echt verder brengt.

Growth, Trading & Investment

Streven naar de hoogste return on media investment En om dat te kunnen realiseren, werken onze Growth, Trading & Investment teams nauw samen met GroupM specialisten. Ze analyseren. Ze onderhandelen. Ze sluiten de beste deals voor onze klanten. En dat voor alle media touchpoints en alle denkbare ambities. Online, offline, global, local.