28/04/2015

Katjes går i luften med ny ’grøn’ kampagne og nyt bureau

Der er benhård konkurrence på konfekture markedet, og det gælder derfor om at differentiere sig, så det hele ikke kun bliver et spørgsmål om pris.

Det har DK Konfekture, der står bag Katjes brandet i Danmark erkendt, og derfor satses der nu helhjertet på at promovere Katjes Veggie slik, der differentierer sig ved at være uden animalsk gelatine. Marketingchef Tina Quenée fortæller, at der er et øget fokus på ingredienserne i slik, og at flere og flere – især kvinder – er opmærksomme på, hvad de spiser. Katjes tilbyder en række Veggie varianter, der er uden animalsk gelatine, og det skal der nu skabes større opmærksomhed omkring.

I den forbindelse har DK Konfekture også valgt en bureausamarbejdspartner i Danmark, og valget faldt på medie- og kommunikationsbureauet Mindshare efter en bureausondering omkring årsskiftet.

Mindshare testede det eksisterende, kreative materiale fra Tyskland, og resultaterne var tilfredsstillende. Anbefalingen var derfor, at marketingbudgettet primært bruges på at udbrede kendskabet til Katjes Veggie via den eksisterende tv-reklame, og premieren er mandag den 4. maj.

I forbindelse med adaptation af spottet fra tysk til dansk blev Mindshare ligeledes valgt i en budrunde. Hos Mindshare er der naturligvis stor tilfredshed med det nye samarbejde, og kontaktdirektør Henrik Kraglund fokuserer især på, at selv om mediestrategi og –forhandling har spillet størst rolle i Katjes valg af Mindshare, så er dette et godt eksempel på fordelene ved at samle analyse, planlægning, indkøb og produktion et og samme sted.

Mindshare Denmark
    Mindshare Denmark