12. oktober 2020

To spennende stillinger i Mindshare

Bruk av data i digital kommunikasjon blir stadig viktigere, for å dokumentere, forstå og skape effekter. Derfor er data kjernen i alt Mindshare gjør og vi styrker nå staben med to heltidsstillinger.

Vi søker Marketing Technologist og Head of Digital & Innovation. Stillingene representerer viktige satsningsområder innenfor digital markedsføring, teknologi og data.

– Stadig mer av rådgivningen og tjenestene vi leverer tangerer teknologi og data, og vi ser et uforløst potensiale for mange annonsører i å forstå egne data godt, og utnytte disse i kommunikasjon. Derfor er dette et viktig satsningsområde for oss, sier daglig leder i Mindshare, Petter Skippervold.

Sterkt faglig miljø

Mindshare har et sterkt faglig miljø som i det siste har vunnet internasjonale priser med ledende bruk av data og AI i markedsføring, og vi har teknologiske partnerskap med ledende aktører som Google, Facebook og Microsoft.

– Felles for mange av de beste jobbene vi har gjort de senere årene er at vi har benyttet ny teknologi til å knytte data til målrettede kommunikasjonsuttak i ulike kanaler. Vi håper vi med disse stillingene finner noen som bidra til å løfte oss enda ett hakk i denne retningen, avslutter Skippervold.


Hvis du har spørsmål angående stillingene, ta kontakt med Strategidirektør Vegar Angelo.

Mindshare Norway
    Mindshare Norway