30. oktober 2020

Siden sist – Uke 44

"Hva har skjedd siden sist?" Det svarer vi på i denne nye ukentlige oppdateringen! Her oppsummerer vi ting og tang som har skjedd i det siste: Litt av hvert om bransje, kunder, fag og fjas.

Ukens innsikt

Forbruker og media kommer nå med daglige insights på Instagram. Gøy! Sjekk ut deres smakebiter av funn på @forbruker_og_media

Helsedirektoratet med ny og viktig kampanje

Helsemyndighetene ser nå en økt bruk av cannabis blant 15–16 åringer. Denne uken gikk vi live med en omfattende informasjonskampanje sammen med Helsedirektoratet. Besøk Helsedirektoratet sin nettside med informasjon om cannabis eller les mer om saken på NRK.

Tre pallplasser til Volvo

Caset VOLVO holistic DCO: Digital performance optimalisering har gjort det strålende under årets INMA. Etter gull i Lead Performance forrige uke, tok Volvo denne uken også 2 x sølv i kategoriene Online Performance og Innovation i årets Performance Awards. Hurra!

Facebook + Gen Z

Facebook har nettopp lansert en rapport fokusert på generasjon Z i Norge! For eksempel viser rapporten at 84 % av Norges generasjon Z bruker Instagram daglig, og 50 % har blitt mer interessert i helse og velvære siden pandemien startet. Hele rapporten finner du her.

Google Analytics 4 er her..

.. en total remake, inklusive menyer, rapporter, analyser, og hvordan data samles inn og streames.

Gladnyhet fra Brandr!

Brandr er vårt kreative sponsorbyrå her i Mindshare, og har nylig sørget for at MECA fortsetter sitt hockeysponsorat i to nye år. Yay!

Les hele saken på hockey.no

Møt våre to nyansatte

Først ut er Mari - vår nye innsiktsrådgiver! Hun er genuint interessert i å forstå forbrukerne: hvem de, er hva de er interessert i, hva som motiverer dem og hvordan vi best kan appellere til dem. På fritiden trives hun best ute i frisk luft, etterfulgt av et glass vin med gode venner.

Mari Bech Jensen, Innsiktrådgiver

Vi ønsker også vår nye Social Media Intern, Emilia, velkommen på laget! Hun er masterstudent i Human-Computer Interaction, bor på St.Hanshaugen og elsker planter.

Emilia Margrethe Sundblom, Social Media Intern

Vil du bli vår nye kollega?

Har du bred kompetanse innenfor digital markedsføring, data og webanalyse, og har lyst til å være en del av et ekstremt godt arbeidsmiljø? Her finner du i så fall søknadsskjema og mer informasjon om stillingen.

Mindshare Norway
    Mindshare Norway