Nyheter

Felleskjøpet har valgt Mindshare som mediebyrå

Felleskjøpet Agri er ny kunde av Mindshare

Etter noen spennende, og ikke minst morsomme runder, er vi i Mindshare veldig stolte over at Felleskjøpet Agri har valgt oss som samarbeidspartnere.

Felleskjøpet Agri er en viktig samfunnsaktør og en sentral brikke i landbruket. Med over 120 års erfaring fra norsk landbruk besitter de en stor fagkompetanse.

– Mindshare håper å kunne hjelpe Felleskjøpet med å posisjonere seg mot en bredere kundegruppe enn de har i dag, sier sier CCO i Mindshare, Per Toset.

Fokus på kjæledyr

Siden ett av forretningsområdene til Felleskjøpet er kjæledyr, valgte vi å ha ekstra fokus på dette. Som innsikt i besvarelsen intervjuet vi blant annet kjæledyr og deres eiere. Vi intervjuet også bønder, entreprenører og konkurrenter. Vi gjennomførte omfattende desk research både i eksterne kilder og i egne kilder, som Mindreader, CultureVulture og Turbine etc.

Vi i Mindshare liker å tro at vi er over snittet glade i dyr. Derfor tok vi en prat med en lang rekke hunder, katter, marsvin og andre kjæledyr for å finne litt ekstra god innsikt om hva våre aller beste venner gjerne spiser og hva de helst liker å gjøre.

Her er noen av dem:

Triac (2 år) elsker å søke og finne fugl. Rambo (5 år) eeelsker roastbiff. Bodil (1,5 år) er en litt annerledes katt. Hennes favoritthobby er nemlig å leke med vann! Sissel og Selma (7 år) på Torshov, kunne levd på reker. Kanskje det er reker på bordet her?

–  Mindshare imponerte oss

Direktør kommunikasjon og marked i Felleskjøpet Agri, Gro Tvedt Anderssen, sier at en av de viktigste oppgavene fremover for Felleskjøpet blir å øke kunnskapen om dem, slik at flere kunder finner veien til dem og får ta del i bondens kunnskap.

–  Mindshare imponerte oss i anskaffelsesprosessen, og vil være en god og viktig partner i den jobben vi står ovenfor. Mindshare er sterke på innsikt, analyse og forretningsforståelse, og vi gleder oss til samarbeidet, sier hun.

Velkommen som kunde, Felleskjøpet! Vi gleder oss til å gjøre alt for bonden og dyrene!