Huddle

10 av 10 anbefaler Huddle

Foto av Kim & Jonny i Mindshare

Tidenes første Huddle i Norge fikk strålende mottakelser fra både samarbeidspartnere og deltakere. Se noe av det som ble sagt om arrangementet.

Vi i Mindshare var rimelig trygge og stolte over programmet vårt i fjor, med tema Future of Media. Gleden var derfor stor da vi fikk en overveldende positiv respons på spørreundersøkelsen vår i etterkant. Derfor gleder vi oss ekstra mye til å gjøre årets Huddle minst like bra og spennende!

Les mer: Hva er Huddle? Og hva er årets tema?

Alle som svarte på undersøkelsen ville anbefalt Huddle til en venn. Her er noen av kommentarene på spørsmålet «Hva med Huddle kunne vært bedre?»

«Ingenting å sette fingeren på. Særdeles bra arrangement!»

«Synes det var et helt strålende arrangement!»

«Lite - dette var knallbra. Noen huddles kunne sikkert vært lenger, men det sier i grunnen mer om kvaliteten på innholdet enn noe annet!»

«Veldig fornøyd med arrangementet. Flotte lokaler, god oversikt, bra foredrag og hyggelige Mindshare-ansatte. Dette må dere gjøre igjen. Lite jeg synes kunne ha vært bedre.»

«Synes det var helt strålende i den formen og innholdet som det var nå. Jeg kommer garantert til neste år.»

«Jeg likte konseptet og gjennomføringen veldig godt. Eneste utfordringen var at det var så mange gode foredrag å velge mellom og jeg skulle gjerne ha vært på flere. Kanskje strekke det over flere timer så en kan få med seg flere foredrag?»

«Var så fornøyd at jeg ikke kommer på forbedringspunkter!»

Bli med oss på Huddle 2. november 2017! Ta kontakt nå hvis du vil være medarrangør eller har innspill til temaer vi bør ta opp.