Nyheter

Snart klart for Huddle 2017: Breaking The Rules!

Foto av Kim-André Sundal Rønning på Huddle

Vi gleder oss til å lære og bli inspirert av hverandre på Huddle 2. november. Mange finner inspirasjon i bransjer som er langt utenfor sin egen. Noen ganger må man bare bryte mønstre – også i arbeidslivet!

Med temaet «Breaking The Rules» har vi alle forutsetninger for å finne inspirasjon på årets Huddle!

Vil du være med på Huddle? Meld deg på her!

Basic Attention Token - penger rett i lomma?

Vi snakker om den nye måten å vise digitale annonser på, ved at det inngås avtaler mellom annonsør, publisist og forbruker. Skjønte du det? Ikke vi heller, så heldigvis kommer Espen Malmo og har en Q&A med oss sammen med Strossle sin Håkon TIllier. 

Hvorfor er det så vanskelig å innrømme sine feil?

Hva gjør man når man driter seg ut og hvorfor er det faktisk sånn at man blir sterkere etterpå? Dette skal vi diskutere sammen med redaktør og forfatter Petter Skippervold, på møtet "Kunsten å feile". Her kan vi få viktige a-ha-opplevelser vi kan ta med inn i arbeidshverdagen. Er det så farlig å feile litt da?

Er det lurt å samarbeide med en YouTuber?

«Skal jeg bli brannmann eller YouTuber?» Karrierevalget for de unge kan være vanskelig, og som YouTuber kreves det enormt mye innsats for å lykkes. Hvordan er livet til en «helt vanlig» Youtuber i Norge? Her er det mye å lære for både annonsører og mediefolk. På dette møtet finner vi ut hvordan YouTuberne tenker. 

Nye og spennende temaer

Det kommer stadig til nye møter og workshops på Huddle-programmet. Her er noe av det du kan være med på den 2. november: 

  • Home of the Future: Unruly sin Futures Director Simon Gosling kommer fra London for å ta oss med inn i tenkte hjem i 2030.  
  • Gründervirksomhet er viktig for forretningsutvikling. Vi snakker med suksessrike gründere.
  • Tror du ukritisk på alt som står i avisene? Endelig blir det oppvaskmøte om fake news! Dette gjør vi sammen med Faktisk.no-redaktør Kristoffer Egeberg.
  • Helge Tennø, kommer og snakker om strategiutvikling. Hjelpemidler? Lego.
  • Endringsprossesser i arbeidslivet. Er du forberedt på den raske utviklingen eller er du en av dem som vil stå igjen på stranda mens båten fosser frem? 
  • Stemmestyrt teknologi. Vi tester og undersøker assistentene som skal gjøre hverdagen enklere for oss alle. Vil vi få en helt ny hverdag om bare kort tid?
  • Generasjon Z, hvem er de? Bli kjent med den mystiske generasjonen som bryter reglene og tvinger annonsører og byråer til å tenke nytt.
  • Det blir historietime! Sammen med histotiker Fredrik Larsen Lund lar vi oss inspirere av nordmenn som virkelig har gått mot strømmen. 
  • Hvordan begrenser vi det kriminelle markedet? Ta debatten med Insider-programleder Stein Morten Lier.

Vil du være med på Huddle? Meld deg på her!

Hver time er det noe nytt på agendaen, og du velger selv hva du ønsker å delta på. Innimellom slagene blir det masse spennende og uventende ting som foregår i gangene. Etter arbeidstid blir det mingling med god mat og drikke, så sett av kvelden også.

Hva er Huddle?

Huddle er et engasjerende og inkluderende event, uten tradisjonelle foredrag, men en rekke debatter, workshops og mye annet gøy!

Huddle er et Mindshare-format som blir arrangert i en rekke forskjellige land. Selve konferanseformen er noe helt annet enn det du er vant med. Huddle er nemlig et event der deltakerne kan spørre og grave, kommentere og la seg underholde, på en helt annen måte enn på et vanlig seminar. 

Her kan du lese mer om hva Huddle er.

Hvor: Kongens gate 6 i Oslo
Når: 2. november klokken 09.00-16.00. Deretter åpner Strossle-baren.
Inngangspris: Det er gratis!

Huddle lages i samarbeid med Smartclip og Strossle.

Vil du være med? Her kan du melde deg på. 

Kom på Huddle og bli inspirert! Velkommen!

Illustrasjonsfoto fra Huddle 2016