Nyheter

SAS velger Mindshare og GroupM som globalt mediebyrå

En glad gjeng i Mindshare

SAS samler sin globale konto på betalt søk, SEO og mediebyråtjenester hos Mindshare og GroupM, for å oppnå målene om personalisering og omnikanal-strategi.

Høsten 2017 startet SAS prosessen med å finne et globalt mediebyrå, med mål om å samle all kompetanse i ett byrå med sterke lokale team som jobber på tvers med sentrale strategier og felles tankegang.

– Vi oppgave er å gjøre livet enklere for skandinaver som reiser ofte. Vi vil fortsatt vinne kampen om lojaliteten til de hyppig reisende, sier Didrik Fjeldstad, VP Brand & Marketing for SAS.

- For å kunne levere en bedre og mer personlig reiseopplevelse så vi behov for å konsolidere vårt partneroppsett gjennom et integrert og helhetlig perspektiv på media og kommunikasjon. Vi ser at et samlet byråoppsett med Mindshare er et svært viktig skritt på denne reisen hvor smidighet i tillegg til fokus på merkevareopplevelser og kundeutvikling vil bli viktige elementer for å enda bedre ivareta den dyrebare tiden til våre reisende, sier Fjeldstad.

Tenke innovativt og utfordre markedet

Glenn Myklebust, CEO i Mindshare Norge, sier SAS er en annonsør som ligger i front på mange områder.

– Dette setter krav til vår evne til å tenke innovativt og utfordre markedet. Vi må sikre god ROI samtidig som vi må finne nye og enda mer effektive veier til målet. Dette hjelper oss til å bli en organisasjon som er gode på å utnytte data og teknologi, samtidig som vi får bygget vår rådgivningskompetanse.

–  SAS sin fremtidsvisjon er veldig inspirerende

Jonas Hemmingsen, Nordic CEO i GroupM gleder seg til å utvide samarbeidet med SAS.

– Dette er utrolig spennende. SAS sin fremtidsvisjon er veldig inspirerende, og sammen bygger vi et fremtidsbevisst team med en felles ambisjon om å utfordre den konvensjonelle markedsføringen. Så vi har ikke bare vunnet en pitch, men vi baner vei for et framtidig partnerskap med en «åpent byrå»-tilnærming, som gjør at vi kan dele kunnskap og kompetanse for å ta ut det fulle potensialet i et kunde/byrå-forhold.

– Vi har som gruppe investert tungt de siste fem årene for å bygge et fellesskap av dyktige talenter innen data og teknologi, og jeg er ekstremt stolt over at en av de mest ikoniske og visjonære nordiske bedriftene anerkjenner det.

Kunderådgiver for SAS i Mindshare, Hanne Eilen Lohne, gleder seg til å fortsette samarbeidet med SAS.

– De utfordrer oss hver eneste dag og er med på å gjøre oss til en organisasjon som alltid er på hugget – speed, teamwork, provocation all the way!