Nyheter

Ny sjef og ny ledergruppe

NY LEDELSE: Petter Skippervold (til venstre) blir nye administrerende direktør. Hanne Eilen Lohne blir ny kundedirektør og Vegar Angelo (til høyre) blir ny fag- og strategidirektør. Fra før er også Peer Morten Løchting i ledergruppen. 

Petter Skippervold tar over roret som administrerende direktør i Mindshare. Vegar Angelo og Hanne Eilen Lohne får også nye roller i ledelsen. 

Behov for ny kompetanse i kommunikasjonsbyråene har de siste årene ført til en stollek der byråene henter hoder på tvers av fagområder. Mindshare går i så måte motstrøms og ansetter sin egen kundedirektør som administrerende direktør. 

Fra forlagsbransjen til mediebyråverden

Petter Skippervold (43) ble hentet fra forlagsbransjen til Mindshare i 2017, og tar nå altså over som toppleder for byrået.

Han overtar for Glenn Myklebust, som har vært leder for Mindshare de siste tre årene. den perioden har Myklebust styrt Mindshare trygt i en ny retning, og dette er noe som Petter ønsker å videreføre.  

Selv om byrået skal fortsette å lose kundene gjennom tradisjonelle mediebyråtjenester, er utvikling og nye arbeidsområder svært viktig i Mindshare.   

– Vi jobber med merkevarestrategier, data og analyse, samt ny teknologi som stemmestyring, chatboter og maskinlæring. Sånn sett er vi like mye et teknologi- eller marketingbyrå, som et mediebyrå. Vår oppgave er å løse små og store kommunikasjonsutfordringer, og det skal vi gjøre gjennom å være gode rådgivere og ved å skape vekst på kundenes bunnlinjer, sier Petter entusiastisk. 

Flere i den nye ledergruppen til Mindshare

Petter Skippervold får med seg enda et par hoder fra egne rekker opp i den nye ledelsen, når Hanne Eilen Lohne blir ny kundedirektør og Vegar Angelo blir ny fag- og strategidirektør. Fra før har Peer Morten M. Løchting fått ansvar for Mindshare +, som er samlebetegnelsen på de nye forretningsområdene. Det nye kurskonseptet Delta er blant ansvarsområdene hans. Peer Morten sitter også i ledergruppen.  

– Jeg har med meg en ny ledergruppe som har solid bakgrunn i vår kjernekompetanse, men som samtidig er fremtidsrettet. For at vi skal hjelpe annonsører med å bygge sterke merkevarer også i fremtiden, må Mindshare utvikle tjenester og kompetanse i takt med ny teknologi og endringer i forbrukernes vaner. Jeg er trygg på at vi har de rette folkene til å gjøre dette, sier Petter. 

Ny rolle i GroupM

Glenn Myklebust forblir i GroupM-systemet, da han går over i en nyopprettet stilling som ansvarlig for innovasjon og utvikling på tvers av selskapene i gruppen. Sentralt i dette vil blant annet være å bygge opp Brandr, et byrå som jobber med fan engagement for nordiske profiler med globalt engasjement og rekkevidde.  

– Jeg har hatt noen fantastiske år i Mindshare og er stolt av den retningen vi har etablert sammen. Petter har vært sentral i den prosessen, og er den beste arvtakeren Mindshare kunne fått. Samtidig får jeg tid til å jobbe videre nye forretningsmodeller for gruppen og bruke mer av min kompetanse på dette området, forklarer Myklebust.    

GroupMs CFO Espen Augestad og HR-ansvarlig Cecilia Mathisen vil bidra inn i den nye ledergruppen i Mindshare.