Nyheter

Nominer din favoritt til Årets medieselger

Illustrasjon: Egil Arntzen/Mindshare

I fjor vant Kristin Sagen i CAPA – nå kan du nominere din favoritt til Purple People Award: Årets medieselger.

Mindshare deler hvert år ut Purple People Award til årets beste medieselger. Fristen for å nominere kandidater er nå gått ut, følg med på våre hjemmesider for shortlist og vinner!

Fjorårets vinner

Kristin Sagen i CAPA vant prisen for 2015 for sitt engasjement rundt egen mediekanal. Juryen sa blant annet at Kristin er kreativ og dyktig, og at hun på mange måter er kanalen hun representerer. Hun fikk skryt for blant annet å tenke helhetlig, og for å finne nye løsninger.

Purple People Award

Prisen deles nå ut for trettende år på rad. Den ble innstiftet for å hedre mediefolk på salgssiden som bidrar til å utvikle bransjen. 

Alle kan sende inn nominasjoner til prisen, både medier, annonsører, byråer og andre i bransjen. Har du flere favoritter kan du nominere alle sammen. 

Prisen Årets medieselger kan gå til både de som har rollen som medieselger, men også til andre som jobber med salg av sitt medie. Her kan du lese om kriteriene som juryen bruker i arbeidet med å finne den beste.

I gave til vinneren sponser Widerøe en reise t/r for to personer med en av deres direkteruter.  

Nominer din favoritt nå

Fristen for å sende inn navn på den du mener bør kåres til Årets medieselger er mandag 16. januar kl 12.00. Etter nomineringsrunden lager juryen en shortlist, som blir offentliggjort før vinneren kåres den 24. januar, på Mediaforums arrangement

Juryen består av representanter for selskaper i GroupM.

Har du spørsmål, kontakt gjerne markedssjef Anne Brude i Mindshare.