Nyheter

Mindshare vant Avinor igjen

Illustrasjonsfoto av Team Avinor

Mindshare leverte det beste tilbudet i et felt med meget sterk konkurranse fra de største mediebyråene i Norge.

Hard konkurranse om Avinor

Markeds- og kommunikasjonssjef i Avinor, Cathrine Fuglesang Framholt, bekrefter at det var godt kvalifiserte aktører med, og at Mindshare vant frem i hard konkurranse. Til Kampanje sier hun:

- Vi har gått runder med tilbydere og det har vært et veldig høyt nivå. Det var Mindshare som hadde det beste tilbudet, og som vi har valgt å forlenge kontrakt med. Vi har hatt et veldig bra samarbeid tidligere, og er veldig fornøyd med å fortsette med Mindshare. 

Data og innsikt er grunnlaget for strategi

Avinor er en betydelig aktør med komplekse utfordringer.

– Vi får jobbe med strategiske problemstillinger og vi har utviklet fantastisk gode prosesser for læring gjennom bruk av data og innsikt, sier administrerende direktør i Mindshare, Petter Skippervold.

Avinor har vist at de satser på innovasjon og har sammen med Mindshare utviklet taleuniverset «Spør Avinor» i Google Home. Avinor er også en drivkraft for miljøarbeid for å redusere klimagassutslipp. Avinor har en ledende rolle med utvikling av elektriske fly og leveranser av biodrivstoff til fly.

Arbeidsmiljøet er viktig i Mindshare

Kundedirektør i Mindshare, Hanne Eilen Lohne sier at samarbeidet har vært veldig bra.

– Vi omfavner de faglige utfordringene Avinor gir oss. Det er viktig at vi gleder oss til å gå på jobb, og våre samarbeidspartnere i Avinor er med på å gi oss det lille ekstra i hverdagen. Så dette er både viktig og hyggelig for oss.  

Avinor har ansvar for 44 statlig eide lufthavner og 50 millioner årlige flyreiser, samt for flysikring av sivil og militær luftfart i Norge.

På bildet fra venstre: Christine Engh Hansen, Tomas Tomasi, Hanne E. Lohne, Egil Thompson (Avinor), Jonny Svarliaunet og Kim-André Rønning Teigen.