Nyheter

Mindshare styrker analyseavdelingen

Foto av analyseavdelingen

Analytikerrollen blir en stadig mer sentral del av strategiarbeidet vi gjør for våre kunder, og vi styrker derfor innsiktsavdelingen med to interns.

- Til min store glede øker behovet for innsikt og analyse hos mange av Mindshares kunder, sier Head of Research i Mindshare, Christian Nordby Bø.

- Det er ikke lenger bare medieinnsikt kundene våre har behov for hjelp med. Vi innhenter og analyserer data gjennom hele kundereisen, og Mindshare er stadig mer sentrale innen kundenes strategiutvikling, sier Christian.

Vi styrker derfor analyseavdelingen vår med to nye interns, Mia Amalie L. Johnsen og Eirik Brautaset. De har begge stort engasjement for faget og kan tenke utenfor boksen. Samtidig viser de evne til å forenkle komplekse datasett, noe som selvsagt er viktig i vår avdeling. Vi er veldig glade for å få to så engasjerte og dyktige studenter på laget.

Influencers og trender

Mia går på master i medievitenskap ved Universitetet i Oslo (UiO), og skal skrive masteroppgave om effekten av markedsføring gjennom influencers i sosiale kanaler. Dette temaet har vært gjenstand for mye debatt de siste månedene. Mange annonsører er usikre på verdien av samarbeid med influencers, samtidig som behovet for godt innhold og ambassadører for merkevarer øker. Vi gleder oss veldig til å høre hvilke funn Mia gjør i sin analyse av influencers i markedsføring.

Mia sier selv at hun har stor interesse for medietrender, mediepåvirkning og det strategiske arbeidet rundt å endre holdninger og adferd.

- I en bransje preget av ny teknologi og nye trender er det viktig å være fremoverlent. Her står Mindshare sterkt, og jeg gleder meg stort til å ta del i dette fremover, sier Mia.

- Jeg ser frem til å lære mer om markedsføring og analysearbeidet som ligger til grunn, utvide mitt nettverk og ta del i bransjens dynamiske hverdag.

Fra politikken til mediebransjen

Eirik er statsviter og har jobbet med organisasjonsbygging, analyse og strategi i et politisk parti. Nå tar han ytterligere utdanning på BI for å få økt kompetanse innen forretningsvirksomhet og dataanalyse.

Han er interessert i mediebransjen fordi det er en bransje i endring som i økende grad benytter seg av ny teknologi for å gi mest mulig nytte for kundene.

- Bransjen er i endring, det krever mye av de aktørene som skal overleve. Noe av det som trakk meg mot Mindshare er deres avant garde-innstilling og optimisme for de nye utfordringene vi står ovenfor, sier Eirik.

Eirik gleder seg til å jobbe med ulike typer bedrifter i et bredt spekter av bransjer.

Hva gjør egentlig interns i Mindshare?

Alle som har internship i Mindshare får være med på de daglige leveransene i forbindelse med  kampanjene våre. De får også jobbe med nye spennende utviklingsprosjekter. Alle interns har en fadder som de får hjelp fra, som gir opplæring og introduserer dem til byrået og bransjen.

Vi har flere ledige internships, og du kan se utlysningene her

På bildet over ser du fra venstre Christian Nordby Bø, Mia Amalie L. Johnsen, Eirik Brautaset og Kim-André S. Rønning.