Nyheter

Dette er Huddle 2018

Save the date for Huddle for Good

I høst er det tredje år på rad Mindshare arrangerer Huddle, og årets tema er Huddle for Good. Meld deg på Huddle nå!

Torsdag 8. november er det endelig klart for høstens beste dag! Iallfall hvis du er like glad i Huddle som det vi i Mindshare er. Hvem kan vel ikke like en hel dag med utradisjonelle workshops, spennende debatter, diskusjoner, inspirasjon og mye annet gøy?

Huddle er et Mindshare-format der konferanseformen er noe helt annet enn det du er vant med. På Huddle involverer deltakerne seg som de selv ønsker, så man trenger ikke bare sitter der og lytte. PowerPoint-presentasjoner er forbudt! Underveis i møtene og debattene er alle åpne for innspill, involvering, spørsmål eller kommentarer. På Huddle velger man selv sine favorittmøter, og går fra rom til rom i løpet av dagen for å være med på de møtene man synes ser mest interessante ut.

Meld deg på Huddle 2018 her!

Huddle for Good

Årets tema er Huddle for Good, og her er noen av emnene vi skal innom:

  • Google Home er på vei inn i det norske markedet for fullt. Har du enda ikke satt deg inn i hva stemmesøk kan bety for deg og bedriften din for fremtiden? Visste du at oppfattelsen vår av svarene er avhengig av om det er en kvinne- eller mannsstemme som gir oss svaret? Vi diskuterer hva stemmesøk vil bety for annonsører i fremtiden. 
  • Generasjon Z forventer at merkevarer har engasjement, er bærekraftige og tar miljøhensyn. Hva betyr det for din bedrift?
  • Er det bærekraftig å være god? Og er det greit å snakke om det, eller blir det bare skryt? Vi diskuterer dette med miljøsjef i Coop, Knut Lutnæs.
  • Redaktør i KK, Ingeborg Heldal, forteller hvordan KK har jobbet med å finne modeller som ikke nødvendigvis er klassiske modeller man er vant til å se på forsiden av dameblader.
  • Som medieaktører har vi alle et ansvar for å gi publikum gode medieopplevelser. Men hva er egentlig god reklame?
  • Vi skal dykke inn i chatbot-verden sammen med forsker på brukersentrert utvikling av IKT ved SINTEF, Asbjørn Følstad. Chatbots er i ferd med å bli både fortrolige venner og psykologer. Hvordan kan disse gjøre at livene våre blir bedre?
  • Hvordan kan bedrifter kommunisere godt med brukerne på Facebook? Hvordan forholder man seg til det beryktede kommentarfeltet? Bymiljøetaten i Oslo har lang erfaring med dette, og kommer og gir oss innblikk i deres hverdag i sosiale medier.
  • Er du flink til å legge vekk telefonen? Appen Hold har blitt lastet ned av mange tusen studenter, og gir deg poeng for å ikke sjekke telefonen. Poengene kan brukes til å handle blant annet kioskvarer. Kan en slik app være med å hjelpe oss å holde fokus og ta tiden tilbake i en digital hverdag der vi alltid er pålogget?

På Huddle har vi også en rekke sideaktiviteter som går gjennom hele dagen. Disse kalles Cuddles. Her kan du teste, smake, prøve og engasjere deg i en rekke spennende aktiviteter. Vær forberedt på å bli overrasket!

Dato: Torsdag 8. november 2018 kl 09-16

Sted: Mindshare, Kongens gate 6, Oslo

Inngangspenger: Det er gratis!

Meld deg på Huddle 2018 her!

Følg med på Huddle-siden vår for mer info. 

Har du et tema du vil diskutere på Huddle, få input på eller teste på deltakerne? Ta kontakt med vår markedssjef Anne Brude.

La deg inspirere av denen videoen fra Norges første Huddle i 2016: