Nyheter

Mange nye hoder på plass i Mindshare

Mindshare har fått på plass folk som skal fylle flere viktige roller. Blant annet er Petter Skippervold ansatt som ny strategi- og kundedirektør.

Starten på 2018 har vært svært hyggelig for Mindshare. Vi har fått inn en rekke nye kunder, og har fått på plass hele seks nyansettelser. Enda flere er på trappene. Vi har blant annet fortsatt behov for enda en digitalrådgiver.

Petter Skippervold er ny strategi- og kundedirektør

Blant de nyansatte er blant annet Petter Skippervold (bildet), som kommer inn som ny strategi -og kundedirektør. En stilling som blir svært viktig for Mindshare framover. Petter er utdannet teolog, og har spesialisert seg på endringsledelse og kommunikasjon. Han har en sammensatt bakgrunn med erfaring som prosjektleder, digital redaktør og kommunikasjonsrådgiver. I tillegg har Petter reist land og strand rundt som vokalist i et band, samt skrevet en doktorgrad om hvordan kunnskap og klokskap ble overlevert for mer 3000 år siden.

I Mindshare er Petters viktigste oppgave å legge til rette for at de ulike kundeteamene jobber godt, samtidig som de ansatte opplever en meningsfull hverdag og gleder seg til å gå på jobb.

– Mindshare er en teknologibedrift og vi lever vi av å forstå hva som til enhver tid rører seg innen markedsføring, merkevarebygging og kommunikasjon. Vi lever av hodene våre og av å gi de beste rådene til kundene våre. Derfor må vi hele tiden lære oss nye ting og forstå hvordan ny teknologi og nye innsikter sørger for at vi utvikler oss, ikke bare som individer men også som felleskap, sier Petter.

Han har som mål å utvikle Mindshare til et enda sterkere kollektiv i løpet av de neste årene.

– ​ Klarer vi å jobbe bedre samme vinner vi både på kort og lang sikt. Det er noe magisk med en god lagånd. Én ting er at det gjør oss bedre i jobben vår, men det beste er nok at samarbeid gjør oss til bedre mennesker. Og når algoritmene løser våre tradisjonelle arbeidsoppgaver bedre og raskere enn vi gjør må vi satse på det som gjør oss unike; at vi er mennesker og ikke maskiner, sier den nye strategi- og kundedirektøren i Mindshare.

Fra kundesiden til byråverden

Amanda Paige Lanza-Rygner er ansatt som kunderådgiver og skal jobbe strategisk på flere av våre største kunder. Hun kommer fra Norrøna, der hun har gjort mye av spesialistjobben selv.

– Det er uvant å ha så mange spesialister å støtte seg til, så her må jeg jobbe med meg selv på delegering og bruke litt tid på å bli kjent med alle de nye kollegaene mine både i Mindshare og GroupM, sier Amanda som da kommer tilbake til byråverden etter mange år på kundesiden. Tidligere har hun også vært i Mediacom. 

Pia Lanza er Amandas svigerinne og tilfeldig nok har begge havnet omtrent samtidig i Mindshare. Pia er ansatt som Account Manager og kommer fra Mediacom. Hun har erfaring som print- og utendørsrådgiver, prosjektleder og Account Manager, og er utdannet med en bachelor fra BI i Markedskommunikasjon.

Prosjektleder fra TV-bransjen

Mindshare har også fått en allsidig prosjektleder på plass i Kristine Vogt Beylegaard. I de siste ti årene har hun vært produsent av innhold til både nett og TV. Først som nettjournalist i TV 2, de siste åtte årene som frilanser i produduksjonsselskaper som Mastiff, Fremantle Media og Seefood. Der har hun jobbet som redaktør i både for- og etterarbeid.

Selv om Mindshare blir Kristines første møte med byråverden, er ikke markedsføring fremmed for henne. Etter studer ved BI jobbet hun for Samsonite både i Oslo og Göteborg. 

Som Creative Intern har Mindshare fått inn Tonje Vestrheim, som studerer BA i Markedsføring og Merkevareledelse på Høyskolen Kristiania, og går nå andre året.

Hun har reklame og visuell kommunikasjon som fordypning, og drømmer om å jobbe med både den strategiske prosessen og den kreative prosessen ved utvikling av merkevarer. I Mindshare jobber hun under Art Director og er med på å utvikle annonser for kundene våre.

To med internasjonal erfaring

Som ny digitalrådgiver har Mindshare fått inn Karolina Lapinaite fra Litauen. Hun kommer til Mindshare fra OMD, og har bodd i Norge i ett år. Men hun ble betatt av landet allerede for 5 år siden da hun var i Hemsedal en hel vinter. Etter noen år med studier og jobb, i blant annet LinkedIn i Dublin, kom hun altså tilbake til Norge. 

En annen som har tatt turen noen etasjer ned fra Mediacom til Mindshare, er Samuel Beckman. Samuel startet i januar som Marketing Technologist i Mindshare. Samuel er utdannet i internasjonal økonomi og ledelse og har spesialisert seg i analyse og prosessledelse. Han har bodd og jobbet i Norge, Tyskland, Ecuador og Sør-Korea. Det var hans begeistring for språk som førte ham som utvekslingsstudent fra Tyskland til Norge, hvor han skrev sin masteroppgave i kostnadsanalyse relatert til prosjektanbudsprosesser og begynte som daglig leder til en oppstartsbedrift.

Mindshare ønsker alle våre nyansatte velkommen og gleder oss til fortsettelsen! Vil du også være med? Akkurat nå søker vi etter enda flere medarbeidere, se her!