Nyheter

Christian Næss Gundersen til Mindshare

Christian Næss Gundersen

Christian Næss Gundersen har lang erfaring både fra annonsør- og byråsiden. Hans kompetanse på digital markedsføring, sosiale medier og innholdsmarkedsføring er en styrke for Mindshare. Nå gleder han seg til å bli kjent med både byrået og kundene.  

– Samhandling gir bedre resultater

– Jeg synes dette virker som en fin tid å komme inn i Mindshare påDe  eller vi  er veldig åpne på at mediebyråene må utvikle seg og finne nye måter å tjene penger på, og vi er inne i en endringsprosess. Det synes jeg er spennende, sier han 

– Jeg opplever at Mindshare har fokus på å jobbe sammen. Vi har et bevisst forhold til endring og utvikling, samtidig som vi jobber tett i team med mange ulike funksjoner og fagområder. Jeg har troen på at man oppnår mer når man jobber så tett sammen med felles mål. Samhandling gir bedre resultater, og vi blir bedre og viktigere rådgivere for kundene våre.  

Bred erfaring fra kundesiden

Christophe Pons, digitaldirektør i Mindshare, mener det er helt kritisk at byråene også samarbeider med eksterne partnere, som medier og teknologileverandører, for å finne de beste løsningene for kundenes markedsutfordringer. De oppstår som oftest de gangene alle involverte partier sitter sammen fra start og tenker helhetlig på de muligheter som blir skapt i skjæringspunktet av godt innhold, riktig kontekst, relevant data og teknologi. 

 – Det er lenge siden den tiden da alt mediebyråene gjorde var å formidle annonser til mediene. Vi må forstå den helhetlige kundereisen, og utnytte kommunikasjonsmulighetene på flere nivåer. For å være gode rådgivere kan vi ikke bare velge mellom det som allerede eksisterer, vi må være kreative og utnytte mulighetene som ligger i den digitale revolusjonen, sier Pons.  

 – Derfor er jeg veldig glad for at Christian ville komme til oss i Mindshare. Hans brede erfaring fra annonsørsiden er en fordel for oss, samtidig som han er kreativ og søker nye digitale muligheter.  

Les også: Christophe Pons er ny digitalrådgiver