Mindshare Norway Homepage

Hvem er Mindshare?

Ill foto fra Mindshare-kontoret

Mindshare er et strategisk og rådgivende medie- og kommunikasjonsbyrå. Vi har kunnskapen, teknologien og menneskene som skal til for å skape vekst for våre kunder og deres merkevare.

Vi er et globalt mediebyrå med mer enn 7 000 ansatte i 86 land, med kontorer i blant annet Oslo, København, Helsingfors, Stockholm og Göteborg. Dette gir oss sterk lokal forankring i hvert marked, kombinert med et internasjonalt nettverk av ressurser, verktøy, arbeidsmetoder og infrastruktur. 

Mindshare jobber med kommunikasjon og merkevarebygging

Vi jobber med strategier og utføring av oppdrag innen merkevarebygging og kommunikasjon, med kampanjer og enkeltoppdrag. Vi sørger for at rett innhold, kommer på rett sted til rett tid, slik at merkevaren din blir relevant for dine kunder. Alt vi gjør er basert på innsikt i data – og vi måler effekten av det. Slik at vi kan gjøre mer av det vi vet virker, og mindre av det som ikke virker.

- Vi lager strategier for kommunikasjon, merkevare og mediebruk for våre kunder.
- Vi finner kontaktene mellom merkevare, media og forbruker.
- Vi bruker teknologien, inkludert alle standardverktøy, til å analysere kundens egne data, gjennom blant annet maskinlæring og avanserte algoritmer i digitale kjøp.

Kundene til Mindshare

Blant kundene våre finnes både utfordrere og markedsledere, lokale bedrifter og internasjonale aktører. I Norge jobber Mindshare med blant annet SAS, Volvo, Widerøe, Avinor, Felleskjøpet, Lufthansa og Helsedirektoratet. Her kan du lese mer om kunder og caser.

GroupM og WPP

Mindshare er en del av GroupM I Norge. GroupM består av av Wavemaker, MediaCom og Mindshare. Mindshare eies av WPP, som er verdens største gruppe av markedskommunikasjonsselskaper.

Du kan lese mer om hva vi mener om bransjen og aktuelle spørsmål på bloggen vår.

Vårt største event, anti-konferansen Huddle, finner du mer om her. 

Her kan du lese om Mindshares ledergruppe