Nieuws

Steun Het Vergeten Kind!

Mindshare werkt al enige jaren voor Stichting Het Vergeten Kind. Het doel is om zoveel mogelijk media exposure te creëren voor dit goede doel dat zich het lot aantrekt van kinderen die om allerlei redenen geen veilig thuis meer hebben. Elk jaar stelt Het Vergeten Kind een aspect van deze moeilijke materie aan de kaak in een korte campagne van eind januari tot 4 februari.

Deze maand starten zij een campagne en een petitie om onnodig leed van uit huis geplaatste kinderen te voorkomen. De stichting wil dat uit huis geplaatste kinderen niet steeds worden doorgeplaatst. Hierdoor hebben zij nauwelijks toekomstperspectief en dit is zeer schadelijk voor hun ontwikkeling. De urgentie is schrijnend hoog. Kinderen zoals Zoë, Larissa, Daan, Jana, Nickolay, Sharana en Esmiralda zijn tot wel twintig keer doorgeplaatst. Zij en duizenden andere kinderen verdienen het om gehoord te worden en Het Vergeten Kind geeft ze met deze campagne een stem. Ze kunnen niet langer wachten.

Steun de campagne en teken voor deze kinderen de petitie. Help mee om onnodige doorplaatsingen van uit huis geplaatste kinderen te stoppen, want elk kind in Nederland verdient een fijne, stabiele woonplek waar het mag blijven. Het centrale symbool van de campagne is dan ook een ‘Hartenhuis’.

Mindshare maakt dankbaar gebruik van de goede wil van exploitanten om exposure te bieden op radio en televisie en OOH. Zonder hen zou Het Vergeten Kind minder aandacht krijgen.

Naast een commercial heeft Het Vergeten Kind ook een lied uitgebracht. Johnny de Mol en Glen Faria hebben een prachtig lied opgenomen waar we natuurlijk zoveel mogelijk aandacht voor willen krijgen,

De TV commercial roept op tot het tekenen van de petitie. Uiteraard vragen wij dat ook: teken de petitie!