Nieuws

Mindshare en Blue Mango gaan voor integratie

Mindshare is klaar voor volgende fase in haar bestaan door de verdere integratie van het Mindshare team in Bluemango en Mindshare. Een klantgericht bureau met data en technologie in het hart om te werken aan de business ambitie van onze klanten. Mindshare opereert met meer dan 200 mensen vanuit Amsterdam en Eindhoven.

ATVA VAN ZANTEN WORDT MANAGING DIRECTOR

Atva van Zanten neemt als Managing Director de leiding van de organisatie op zich. Zij is de afgelopen jaren verantwoordelijk geweest voor de succesvolle integratie van het team in Eindhoven en Amsterdam en zal nu met een leadershipteam uit beide vestigingen deze beweging gaan versnellen en gaat met een Openmind filosofie ook de WPP "horizontality" ambitie verder vormgeven. Ruud de Langen verlaat Mindshare na 12 super succesvolle jaren en start in het najaar als Chief Creative Officer bij John de Mol’s Talpa Holding.Ton Schoonderbeek oprichter van Mindshare en chairman Benelux ondersteunt Atva in haar nieuwe rol en het team in de transitie.


Ton Schoonderbeek:

“Veel respect voor hoe Ruud Mindshare heeft uitgebouwd tot een solide - en gelijk ook flexibele - klantgerichte organisatie boordevol top talent en met mooi effectief en award winnend werk. Zijn volgende stap is een prachtige voor hem en biedt gelijk kansen voor Mindshare. Trots dat ons eigen “home grown” talent Atva van Zanten Mindshare naar een volgende fase kan brengen.” 


Ruud de Langen:

“Mindshare heeft mij afgelopen 12 jaar een geweldig mooie tijd geboden, waarin alle ruimte was voor ontwikkeling op alle vlakken. Mindshare staat er fantastisch voor, ik laat het met een gerust hart achter.”


Atva van Zanten:


“Ik ben ontzettend trots om in deze tijd van transformatie en versnelling met de talentvolle teams uit Eindhoven en Amsterdam de bestaande én nieuwe uitdagingen van onze klanten op te pakken.”