Nyheder

Velkommen til HUDDLE

Nu kommer det succesrige og anderledes kunde- og partnerevent HUDDLE til Danmark.

Den 13. september 2018 lukker vi kontoret hele dagen og inviterer alle vores kunder og partnere til et organiseret kaos af inspiration. Under temaet ’Stay Curious’ hylder vi nysgerrigheden i en perlerække af indlæg og oplevelser.

HUDDLE er en anti-konference, hvor powerpoints er forbudt og involvering af deltagerne er i centrum. På dagen stimulerer vi lysten til at lære nyt. Her er der plads til at undres, sætte spørgsmålstegn ved det bestående og søge indsigt i emner langt væk fra din hverdag. For når vi er intellektuelt dovne og søger efter svarende de oplagte steder, dukker vi op med de samme svar som konkurrenterne. Svarene skal oftes findes uden for alfarvej. En ny stump viden, en indsigt, der isoleret set, ikke har kommerciel værdi, men som kombineret med eksisterende viden åbner op for en ny ide, produkt eller marked. Så hvem ved, måske får du en heureka oplevelse med hjem.

Konferencen består af to formater. HUDDLES, som er kortere programsatte interaktive præsentationer, debatter, workshops etc. Og CUDDLES, som er faste installationer af oplevelser og aktiviteter.

Vi arbejder hårdt for at give dig en dag spækket med spændende indlæg og oplevelser. Allerede nu kan vi præsentere spændende indlægsholdere som: Bjarne Corydon, Ulrik Haagerup, Imran Rashid, Camilla Kjems og mange flere.

Du kan læse mere om temaet, vores indlægsholdere og HUDDLE her. Programmet for dagen vil løbende blive opdateret.