Nyheder

Mindshares Image_Hack vinder guld og bronze til Epica Awards

Integreret bureau, award winner, Image_Hack

Det var et meget stolt team, der i går gik på scenen til Epica Awards og hentede guld i kategorien Online Campaigns, for vores arbejde for Dove. Kampagnen formåede også at gøre sig bemærket i den absolute heavy weight kategori, Integrated Campaigns, hvor den samlede en bronze op. Image_Hack er i løbet af året blevet belønnet med flere fornemme internationale priser (Gender Design Award, WPPED Cream, og shortlisted: til Cannes Lions, Rambuk og senest udgivet i Lüerzers Archive.

Epica Awards bedømmes af redaktørerne fra marketing magasiner fra hele verden. Priserne er uddelt hvert år siden 1987.

Image_Hack er i løbet af året blevet belønnet med flere fornemme internationale priser - Gender Design Award, WPPED Cream, og shortlisted til Cannes Lions, Rambuk og senest udgivet i Lüerzers Archive.

Kampagnen er et initiativ udviklet af Dove og Mindshare Danmark rettet mod reklamebranchen. Vi ville som branche, ændre måden vi portrætterer kvinder, og på den måde være med til at ændre kvinders selvbillede. 7 ud af 10 kvinder* mener, at medier og reklamer sætter en urealistisk standard for skønhed, som de fleste kvinder aldrig kan opnå (*The Dove Global Beauty and Confidence Report 2016).

Vi samarbejdede med nogle af de største fotografer i branchen og tog billeder af stærke, selvstændige og originale kvinder i ikke-stereotype situationer. Billederne blev lagt op på stocksites og tagget for at ændre algoritmen på siden, så søgninger på siden giver et realistisk billede af kvinder i dagens samfund. Derefter opfordrede vi bureauer og annoncører til at bruge disse billeder til at fremstille kvinder på en ikke-stereotyp måde.

Kampagneside: www.imagehack.org