Nyheder

Mindshare og GroupM lander SAS

SAS konsoliderer sine globale investeringer for Paid Search, SEO og media hos Mindshare og GroupM for at realisere SAS’ strategi for personalisering og omnichannel.

I efteråret 2017 begyndte SAS en global mediebureau pitch, med den mission at samle alle kompetencer på et bureau med et stærkt lokal team, der arbejder på tværs af de vigtigste strategier og fælles tænkning.

"Hensigten er at drive en dagsorden, der handler om omnichannel og personalisering af markedsføringen. Vi er sat i verden for at gøre livet lettere for Skandinaviens ”Frequent Travelers”, og vores opgave er at vinde slaget om deres fortsatte loyalitet", siger Didrik Fjeldstad, der er VP Brand & Marketing for SAS, og fortsætter: "I den forbindelse har vi identificeret et behov for at konsolidere vores media partner setup for at være i stand til at levere en forøget personalisering af rejseoplevelsen gennem en integreret tilgang til media og kommunikation.  Vi ser vores konsoliderede set-up med Mindshare som et meget vigtigt skridt på den rejse, hvor øget agilitet, brand experience og udvikling af kunderejsen vil være helt centrale skridt".

Stærk international holdpræstation

”Dette er en stærk holdpræstation, som bevidner, hvor langt vi er kommet i gruppen. Kombinationen af markedsledende digitale eksperter i GroupM og absolutte senior rådgivere i Mindshare, som er tæt forbundet internationalt, er en vinder-formel. SAS er både ikonisk som brand og hyper-moderne i sin marketing tilgang. Så vi er meget stolte over valget og glæder os til at kvittere for tilliden”, udtaler Nordic CEO, Martin Ove Rasmussen, Mindshare.

Mere end en konkurrence

GroupM har over de sidste fem år investeret massivt i at bygge et fællesskab af talentfulde eksperter inden for data og teknologi, og jeg er utroligt stolt over, at et af de mest ikoniske og visionære nordiske selskaber anerkender dette, siger Jonas Hemmingsen, Nordic CEO, GroupM og fortsætter: ”SAS’ vision for fremtiden er meget inspirerende, og sammen kommer vi til at bygge et team med en fælles ambition om at udfordre den konventionelle tilgang til marketing. Så vi har ikke bare vundet en konkurrence – vi er på vej ind i et fremtidigt partnerskab, der bygger på en ”open agency” tilgang, som giver os mulighed for at dele talent og kompetencer med henblik på at realisere det fulde potentiale i kunde/bureau relationen”.

Ud over konsolideringen af Paid Search, SEO og Media hos Mindshare har SAS også partnerskaber med Wunderman, NoA, OTW og Neustar.

Kontakt:

Mindshare:
Nordic CEO, Martin Ove Rasmussen
Martin.Rasmussen@mindshareworld.com
+45 31 67 44 10

GroupM:
Nordic CEO, Jonas Hemmingsen
Jonas.Hemmingsen@groupm.com
+45 40 46 61 14

SAS Danmark:
Kenneth Christiansen
Kenneth.Christiansen@SAS.dk
+45 32 32 38 06