Nyheder

Mindshare er i topform

En offensiv transformation har sikret vækst for Mindshare som  fra 2016 – 2017 har haft en vækst på 16 procent på toplinjen og hele 20 procent på bundlinjen.

”Vi har rigtig god fart i vores transformation til et fuldt integreret bureau. Og har vundet 18 nye kunder inden for de seneste 12 måneder. Fra SAS og Mr. Green til Bonava og Aleris-Hamlet”, lyder det fra Martin Ove Rasmussen, Nordic CEO for Mindshare. Dertil har vi de seneste år vundet en række internationale priser og opmærksomheden har været rigtig god.

Det er særligt udvidelsen med PR som tog fart i 2017. Thomas Mark er blevet øverste chef for den helt nye afdeling, hvor PR og den kreative afdeling er blevet forsonet til en enhed. Vi ser også lige nu en rivende udvikling, når det gælder Data Management, hvor det er Kalle Clausen-Bruun, der sidder i spidsen. Her leveres skræddersyede dashboards til en serie af store kunder med direkte integration til vores data war-room ’The LOOP’. Martin Ove Rasmussen pointere, at netop  dette er med til, at vi efterlever vores filosofi om ’adaptive marketing’.

Mindshare er klædt godt på til en fremtid, hvor det integrerede og det agile bliver endnu mere aktuelt end nogensinde.

Årsregnskabet for Mindshare Danmark A/S:

Mio. kr. 2017/2016/2015
- Bruttoavance; 35,0 / 30,1/ 28,4
- Årets resultat: 4,3/3,6/3,1