Nyheder

Anti-konferencen HUDDLE

Det succesrige og anderledes kunde- og partnerevent HUDDLE er kommet til Danmark.

Den 13. september 2018 lukkede vi kontoret ned hele dagen og inviterede alle vores kunder og partnere til et organiseret kaos af inspiration. Under temaet ’Stay Curious’ hyldede vi nysgerrigheden i en perlerække af indlæg og oplevelser.

HUDDLE er en anti-konference, hvor powerpoints er forbudt og involvering af deltagerne er i centrum. På dagen stimulerede vi lysten til at lære nyt. Der var plads til at undres, sætte spørgsmålstegn ved det bestående og søge indsigt i emner langt væk fra hverdagen. 

I Mindshare tror vi på, at når vi er intellektuelt dovne og søger efter svarende de oplagte steder, dukker vi op med de samme svar som konkurrenterne. Svarene skal oftes findes uden for alfarvej. En ny stump viden, en indsigt, der isoleret set, ikke har kommerciel værdi, men som kombineret med eksisterende viden åbner op for en ny ide, produkt eller marked. 

Anti-konferencen bestod af to formater. HUDDLES, som var kortere programsatte interaktive præsentationer, debatter, workshops etc. Og CUDDLES, som var faste installationer af oplevelser og aktiviteter.

Vi havde samlet en lang række indlevende og nytænkende indlægsholdere, som pirrede nysgerrigheden og gjorde deltagerne klogere. De havde alle meget forskellige baggrunde som fx læge, skuespiller, iværksætter, futurologist, biolog, tidligere finansminister, branding eksperter, antropolog, direktør, redaktør, rapper, og en kaldte sig sågar Dr. Love. 

Formatet var uformelt og dialogbaseret og uden tunge powerpoints.

Imran Rashid, Bjarne Corydon, Ulrik Haagerup, Maibritt Saerens, Dennis Nørmark, Hanne Feldthus, Paul Zak, Camilla Kjems og mange flere HUDDLERS var på programmet

Hold øje med vores HUDDLE site, hvor temaet for HUDDLE 2019 vil blive offentliggjort. 

Vil du høre mere om Huddle så kontakt Marketing Manager, Mette Gade

Hør vores HUDDLE podcast her