Integreret bureau

Sådan viser vi socialt ansvar

Samarbejde og fælleskab er en nødvendighed hos internationale virksomheder og en naturlig del af Mindshares værdisæt. Med kontorer på alle kontinenter har vi et ansvar overfor udsatte mennesker og befolkningsgrupper. Dette prioriterer vi højt, og det afspejler sig både i vores daglige arbejde med kampagneudvikling, men også i vores ambition om at gøre noget ekstra for at løse problematikker i samfundet. Nedenfor kan du læse mere om, hvordan vi er engageret i at give noget tilbage og skabe fremskridt på tværs af landegrænser.

Sådan blander vi os

Internationalt hjælper vi udsatte i verdens fattigste lande ved bl.a. at donere den årlige kundejulegave til et specifikt projekt  i PlanBørnefonden, mens hver afdeling i Mindshare igennem en lang årrække er planfadder til et barn i et tredjeverdensland. Vi har stor respekt for de mange danske organisationer, der er dedikeret til at gøre en forskel. Derfor støtter vi også altid den årlige ’Danmarksindsamlingen’. Vi er også bidragsyder til ’Knæk Cancer’-indsamlingen.

Pro-bono kampagner der gør en forskel

Foruden vores faste støtte til vigtige projekter vælger vi hvert år at donere noget af det, som vi er allerbedst til: Vores evne til at sætte emner på den offentlige dagsorden.

I flere år har vi nu planlagt og eksekveret pro-bono kampagner for organisationer og virksomheder, hvis mærkesager og mål vi ønsker at støtte op om og give en ekstra stemme. De seneste år har vi eksempelvis skabt Fair Welcome, Don't label (2015), Dyrenes Beskyttelse, Burgris – Nej tak!  (2017), Dove Denmark, Image_Hack (2017) og Constructive Institute, A Global Call for Responsible Journalism (2019). Alle har de dét til fælles, at de har som mål at skabe bedre forhold i vores samfund.

Mindshare Day – 1. november. En hyldest til vores unikke netværk

Hvert år holder alle Mindshare kontorer verden rundt Mindshare Day. Her hylder vi vores globale netværk og vores 7.000 medarbejdere bruger deres faglighed og laver idégenerering, som ender med en pro-bono kampagne for en sag eller en organisation med udgangspunkt i ét af FN’s 17 verdensmål.