Viden

Fast Forward Inspirationsworkshop

Forbrugermønstrene er i konstant forandring, og det vælter ind med trends og  buzzwords. Det er umuligt at finde rundt i, hvis man ikke konstant beskæftiger sig med det. Men bare rolig, det gør vi.

Med en Fast Forward Inspirationsworkshop hjælper vi jer med at sætte ord på den verden, I navigerer i.

I bliver præsenteret for trends, strømninger, potentialer udarbejdet specifikt i forhold til jeres virksomhed. Og på baggrund af livsstils-, forbruger-, marketing- og mediatrends formulerer vi i fællesskab konkrete initiativer der kan hjælpe jer videre.

Hvem er workshoppen relevant for?

Alle der beskæftiger sig med marketing og forbrugere kan få noget ud af en Fast Forward Inspirationsworkshop. Vi afholder to varianter: 

Workshop sessions

Afholdes typisk med virksomhedens ledelse og kernemedarbejdere, der ønsker et fælles referencegrundlag at træffe forretningsudviklende beslutninger på. Vi håndplukker de mest relevante marketing-, medie- og forbrugertrends, og driver og deltager aktivt i brainstorms. Ideerne herfra leveres til kunden i form at et idekatalog. Pris kr. 39.000 ekskl. moms.

Indspark/Foredrag

Som ovenstående men uden brainstorms. Afholdes typisk med hele marketingafdelinger eller hele virksomheder der ønsker inspiration og indspark. Eksempelvis som kick-off på en intern strategidag. Pris kr. 10.000 ekskl. moms.

Culture Vulture 10 globale trends

  • Me Nation
  • Maximizing Moments
  • Power Play
  • Visualisation
  • Seeking Authenticity
  • Simplification
  • Snacking
  • New Networking
  • National Celebration
  • New World Order

Vi håndplukker trends fra vores internationale plannerafdeling, og evaluerer dem i en dansk kontekst via egne data og samarbejde med PEJ Gruppen.

Kontakt os

Kontakt Strategic Director Verner Bager, eller Business Planning Director Arnt Gustafsson, Analysebureau, hvis du er interesseret i at vide mere om vores Fast Forward Inspirationsworkshop.

En inspirationsworkshop hos Mindshare viste sig at være det gode frirum man har brug for, når der skal tænkes store tanker. De mange forskellige brainstormingsprocesser fik os til at tænke anderledes på

de forskellige emner, end vi ville gøre normalt i en travl hverdag. Bedst af alt var at vi fik mange konkrete input med hjem, som vi kan bruge til at tilpasse os forandringer i markedet.

Peter Froulund

Komm.- & marketingdirektør

Arbejdernes Landsbank

Workshoppen var en rigtig god øvelse i at løfte blikket og tænke ud af boksen samtidig med, at der var lejlighed til at se ind ad og tage udgangspunkt i os selv. Vi fik en masse god ny viden og nye perspektiver med os derfra, som vi brugte i det arbejde, vi havde foran os. Der var fastlagt en god ramme til dette, og faciliteringen fungerede rigtig godt. På workshoppen deltog 4 personer fra Mindshare, og det gav god dynamik, da der blev set på Købstædernes Forsikring med andre briller og et andet perspektiv end kun vores eget!

Ann-Kirstine Christiansen

Marketingchef

Købstædernes Forsikring