Om os

Fast Forward Your Business

Integreret bureau

Vi er Danmarks første og eneste integrerede Medie- og Kommunikationsbureau. Hos os er kompetencer til både medieoptimering og kreative løsninger samlet ligeværdigt under ét tag. Det skaber mere sammenhængende løsninger til en lavere samlet pris og med en hidtil uset hastighed.

Vores filosofi er Adaptive Marketing – som er evnen til at justere marketingindsatsen, også i realtid. Gennem vores dataoverblik monitorerer vi, hvad der performer bedst og kan derfor tilpasse løbende. Både medieindsatsen og budskaberne. Det sikrer maksimal effekt og en klar konkurrencefordel.

Vi kan skalere, både globalt og lokalt. Fra verdens største til et dygtigt hold af 60 medarbejdere i København med mange forskellige kompetencer, så vi kan løse de væsentligste marketingudfordringer for vores kunder - hurtigt, effektivt, innovativt og kreativt.

Hos Mindshare flytter vi din forretning og dit brand fremad. Vi følger trends arbejder konstant på at omsætte nye muligheder til ny forretning - både for dig og for os.

Kort sagt. Kom til Mindshare og "Fast Forward Your Business".