Nyheter

Snart klart for Huddle 2017: Breaking The Rules!

Kim-André Sundal Rønning på Huddle

Vi har tro på at vi som jobber i mediebransjen har godt av å lære og bli inspirert av hverandre. Mange finner inspirasjon i bransjer som er langt utenfor sin egen. Noen ganger må man bare bryte mønstre – også i arbeidslivet!

Med temaet «Breaking The Rules» har vi alle forutsetninger for å finne inspirasjon på årets Huddle!

Vil du være med på Huddle? Meld deg på her!

Olaf Tufte og Fake News

Alle trenger å være motivert. Hvordan får man motivasjon til å nå nye mål? OL-mester Olaf Tufte kommer og forteller om hva som inspirerer og motiverer til å drive med toppidrett i voksen alder.

Endelig blir det debatt/oppvaskmøte om fake news. Dette gjør vi sammen med Faktisk.no-redaktør Kristoffer Egeberg.

Kunsten å feile

Hva gjør man når man driter seg ut og hvorfor er det faktisk sånn at man blir sterkere etterpå? Dette skal vi diskutere sammen med redaktør og forfatter Petter Skippervold. Her kan vi få viktige a-ha-opplevelser vi kan ta med inn i arbeidshverdagen. Er det så farlig å feile litt da?

Livet til en YouTuber

«Skal jeg bli brannmann eller YouTuber?» Karrierevalget for de unge kan være vanskelig, og som YouTuber kreves det enormt mye innsats for å lykkes. Hvordan er livet til en «helt vanlig» Youtuber i Norge? Her er det mye å lære for både annonsører og mediefolk. Bli med i paneldebatten sammen med gründer og innholdssjef i Nordic Screens, Andreas Hatlevik.

Mer fra Huddle-programmet

Det endelige programmet er fremdeles under arbeid, men her er noe av det du kan være med på og lære mer om.

 • Bli inspirert fremtidens teknologi i hjemmet med Unrulys Futures Director Simon Gosling, som kommer helt fra London for å være med på årets Huddle. 
 • Tidligere direktør i Dinamo, Helge Tennø, kommer og snakker om strategiutvikling. Hjelpemidler? Lego.
 • Endringsprossesser i arbeidslivet. Hvordan levere mens man endrer seg?
 • Twahoot – Hvem er tweetens rette far?
 • Stemmestyrt søk. Vi tester og undersøker assistentene som skal gjøre hverdagen enklere for oss alle. Vil vi få en helt ny hverdag om bare kort tid?
 • Generasjon Z, hvem er de? Bli kjent med den mystiske generasjonen som alltid «bryter reglene» og tvinger annonsører og byråer til å tenke nytt.
 • Blockhain et steg videre – hva med Basic Attention Token?
 • Det blir historietime! Få oversikt over nordmenn som har brutt reglene.
 • Bitcoin og andre virtuelle penger.
 • AR – hva kan det egentlig brukes til?
 • Hvordan begrenser vi det kriminelle markedet? Ta debatten med Insider-programleder Stein Morten Lier.

Vil du være med på Huddle? Meld deg på her!

Gravøl og battle

I tillegg holder vi gravøl for en veldig viktig brikke for oss som jobber i mediebransjen, og nei, det er ikke papiravisen. I tillegg blir det battle mellom annonsører og medier i den klassiske hip hop-battelen «Din viewability er så ræva at ikke engang klarsynte ser annonsen»!

Hver time er det noe nytt på agendaen, og alle velger selv hva de ønsker å delta på. Innimellom slagene blir det masse spennende og uventende ting som foregår i gangene. Etter konferansen inviterer vi til mat og drikke.

Hva er Huddle?

Huddle er et engasjerende og inkluderende event, uten tradisjonelle foredrag, men en rekke debatter, workshops og mye annet gøy!

Huddle er et Mindshare-format som blir arrangert i en rekke forskjellige land. Selve konferanseformen er noe helt annet enn det du er vant med. Huddle er nemlig et event der deltakerne kan involvere seg som de ønsker, og ikke bare sitter og lytter. PowerPoint-presentasjoner er forbudt!

Her kan du lese mer om hva Huddle er.

Hvor: Kongens gate 6 i Oslo
Når: 2. november klokken 09.00 – 16.00. Fra 16.00 åpner vi baren og du får middag.
Inngangspris: Det er gratis!

Huddle lages i samarbeid med Smartclip og Strossle.

Vil du være med? Her kan du melde deg på. 

Kom på Huddle og bli inspirert! Velkommen!