Huddle

Hva er Huddle?

Illustrasjonsfoto fra Huddle 2016

Mindshare gjentar fjorårets braksuksess, Huddle, og 2. november kan du igjen bli med på det engasjerende og inkluderende eventet. På Huddle er det ingen tradisjonelle foredrag, men en rekke debatter, workshops og mye annet gøy!

Huddle er et Mindshare-format som blir arrangert i en rekke forskjellige land. Selve konferanseformen er noe helt annet enn det du er vant med. Huddle er nemlig et event der deltakerne kan involvere seg som de ønsker, og ikke bare sitter og lytter. PowerPoint-presentasjoner er forbudt!

Underveis i møtene og debattene er alle åpne for innspill, involvering, spørsmål eller kommentarer. På Huddle velger man selv sine favorittmøter, og går fra rom til rom i løpet av dagen for å være med på de møtene man synes ser mest interessante ut.

På Huddle har vi også små-sesjoner som går gjennom hele dagen. Disse kalles Cuddles. Her kan du teste, smake, prøve og engasjere deg i en rekke spennende aktiviteter. Vær forberedt på å bli overrasket!

Se stemningsrapport fra Huddle 2016 her (video).

Hva skjedde i fjor?

På fjorårets Huddle hadde vi mange spennende temaer på plakaten, med mennesker fra blant annet Widerøe, Nettavisen, Scibsted, MTG TV, Dagbladet, Kantar TNS, Strossle, LinkedIn og en rekke andre bedrifter, samt mennesker som Kristin Gjelsvik, Janka Polliani, Marna Haugen Burøe, Thomas Moen, Lars Gimse og Marianne Bjarstad.

Les mer om fjorårets program her.

Være med på å lage Huddle?

Vi trenger folk og fe som kan være med på lage aktiviterer og møter. Jobber du med noe spennende og gøy som kan bevege seg innen temaet «Breaking The Rules»? Da ønsker vi svært gjerne at du tar kontakt med oss! Fjorårets Huddle ble tatt veldig godt imot, og her kan du lese noen av tilbakemeldingene.

Dato: 2. november 2017

Sted: Mindshare, Kongens gate 6, Oslo