Homepage

Wat doen wij?

Mindshare is een mediabureau dat haar klanten dagelijks helpt bij het realiseren van een grote varieteit aan doelstellingen. Wij willen de leading business partner zijn voor onze klanten en helpen hun business te laten groeien. Via consumenten-, media- en merkinzichten - Big Data - helpt Mindshare de juiste media en middelen te selecteren om een doelstelling te behalen. 

Alles begint en eindigt in media

Om een groter aandeel in de mindset van de consument te veroveren is een slimme strategie en een uniek, creatief idee onmisbaar. Ook een snelle, flexibele en zorgvuldige uitvoering is een vereiste, met als centraal punt de wensen en doelstellingen van onze opdrachtgever. 

We helpen onze opdrachtgevers met het begrijpen van, navigeren in en het omgaan met het continu veranderende medialandschap. Voor elke opdrachtgever vormen we een team van specialisten dat met de specifieke vraagstukken en doelstellingen aan de slag gaat. Onze organisatiestructuur is zo ingericht dat we niet alleen effectieve strategieën, creatieve ideeën en persoonlijke service kunnen garanderen, maar ook een goede prijs. 

Wij stimuleren continu om origineel denkwerk toe te passen op elk aspect van onze business. Hoe en waar we werken; hoe we trading organiseren; welke tools we ontwerpen; hoe we inzichten genereren; hoe we ideeën ontwikkelen. Als het al gedaan is, is het niet goed genoeg. Als je het eerder hebt gezien, denk nog eens na. Snelheid, teamwork en provocatie zijn de bouwstenen om origineel denkwerk toe te passen. 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze cases.

Contact