15/11/2016

Mindshare vinder Guld til Epica Awards

Det er en stor og dejlig nyhed at starte dagen på denne regnfulde tirsdag morgen. Mindshare Danmark hiver nemlig guldet hjem på filmen ”Mistakes” for Ford Services til dette års Epica Awards.

Filmen blev lanceret i sommeren 2016 og skabte på kort tid utrolig meget opmærksomhed, da den allerede på 48 timer opnåede 500.000 views på Facebook, et tal, der senere er vokset til over 600.000 og lidt over 1.000.000 på selve opslaget på Fords Facebook side. Med knap 4.000 reaktioner og 700 delinger, må man sige at den har været lidt af en favorit hos Fords følgere og nu også hos juryen i Epica, der har givet den en guld. Den ene ud af ind til videre tre guld til danske bureauer i år.

Filmen tager udgangspunkt i folks uheldige oplevelser med deres biler og er en kommentar til folks fordomme omkring det at gå til at autoværksted, med mekanikere, der griner af på en, når man har gjort noget dumt. Vi kan vel grine sammen af det, for det er jo ikke være end at man kan få det fikses igen.

Filmen blev til via en konkurrence på Nova FM, hvor folk skulle dele deres skøreste, sjoveste og vildeste historier med deres bil. Manus til filmen er skrevet med inspiration fra deltagernes historier og fortæller historien om at uanset hvad der sker, så står Ford Service klar til at hjælpe.

Det er Mindshares kreative team, der har stået bag script og Art Direction og Entrance film, med Niels Nørløv som instruktør, der har produceret den.

Det blev også til en bronze  

Også filmen Dont´Label for Fair Welcome tog en bronze statuette i Epica Awards i "Social" kategorien. Filmen Don’t Label har i forvejen modtaget hæder til Creative Circle Award samt internationalt, da den er blevet udvalgt af non-profit organisationen Act Responsible, som en af årets kampagner. Ydeligere vandt den Mediainnovationsprisen til dette års Rambuk.

Epica Awards bedømmes af redaktørerne fra marketing magasiner fra hele verden. Priserne er uddelt hvert år siden 1987.

 

Mindshare Denmark
    Mindshare Denmark