15/12/2017

Mindshare vinder Cristal Grand Prix

Over de sidste par dage løb det internationale Cristal Awards 2017 af stablen i Courchevel i Frankrig. Mere end 1.000 branchefolk var med til at hylde vinderne i de 21 kategorier.

Med stor stolthed vandt Mindshare den ypperste pris af dem alle, nemlig Grand Prix. Det var i kategorien, Media for kampagnen Image_Hack, lavet for Dove Danmark. Men det stopper ikke der, for kampagnen samlede nemlig også en guld statuette op, i kategorien Best Integrated Brand Culture og sølv i Integrated Campaigns. Det er en helt fantastisk præstation, der endnu engang bevidner om Mindshares løfte om, at være et integreret bureau.

Image_Hack er i løbet af året blevet belønnet med flere fornemme internationale priser: Epica Awards, Gender Design Award, WPPED Cream, og shortlisted: til Cannes Lions, Rambuk.

Cristal Festival er et award show, der tiltrækker store navne fra den internationale branche og hylder noget af det bedste arbejde fra hele verden. Cristal har over 3.900 indsendelser og er dermed anerkendt af de største, internationale pointsystemer. 

Mindshare Denmark
    Mindshare Denmark