24/11/2017

Mindshare er et attraktivt valg for unge talenter

Kampen om at tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere i bureau-branchen raser i disse tider, hvor økonomien er sund og væksten er høj. Men hvilke bureauer er bedst til at sikre sig de unge studerendes opmærksomhed og interesse?

Analysebureauet Myresearch har netop udarbejdet en ny måling, Talentanalysen 2017. Analysen, der er udarbejdet i samarbejde med Dansk Markedsføring og Holm Marcher & Co, fortæller bl.a. hvilke bureauer, de studerende finder mest attraktive at arbejde for. MyResearch har blandt andet målt kendskab og attraktivitet for godt 100 bureauer fordelt på medie-, reklame- og digitale bureauer. På Mediebureau-siden kan vi bryste os af, at præferencen for Mindshare er høj blandt de studerende.

Top 3 – Mediabureauer

1.     Carat – 38 % (49 %)

2.     Mindshare – 36 % (48 %)

3.     MediaCom – 32 % (47 %) 

"Hos Mindshare har vi i en årrække arbejdet fokuseret på at gøre bureauet både kendt og attraktivt hos de kommende potentielle medarbejdere, fortæller Nordic CEO, Martin Ove Rasmussen. Vi har initiativer i gang på mange forskellige fronter. Fx er vores blog et meget brugt vidensunivers, hvor vi kan se, at mange studerende både læser og kommenterer. Vi har desuden en del unge personligheder i huset, som er meget aktive i medierne, herunder Jacob Holst Mouritzen. Mindshare har også en del undervisere ude på relevante uddannelser, ligesom bureauet er meget aktivt i en række forskellige netværk, herunder ikke mindst Mashup-netværket - altså igen aktiviteter, der direkte er målrettet studerende. Dertil kommer GroupM´s Future Stars gruppe som er hele GroupM koncernens initiativ for vores unge studerende. Her mødes de ca. 5 gange årligt med både faglighed og social hygge på programmet. Foruden førnævnte initiativer har Mindshare arrangeret flere besøg på bureauet for unge studerende, og tager løbende praktikanter og studerende ind, som for flere har betydet fastansættelse efter afsluttet uddannelse".  

Mindshare Denmark
    Mindshare Denmark